Homepage  / Cinema / Vedete străine

Gal Gadot revine în filmul Wonder Woman 3. Primele declarații ale actriței

Gal Gadot revine în filmul Wonder Woman 3. Primele declarații ale actriței
5

de Andreea Hentea,

Gal Gadot a vorbit recent despre perspectiva de a colabora cu James Gunn și Peter Safran la „Wonder Woman 3”, un personaj „foarte drag inimii ei”, dar și despre noul film cu Superman din universul DC. Până la revenirea supereroinei sale pe ecrane, Gal Gadot sosește la Netflix, pe 11 august, în „Heart of Stone”.

În ciuda schimbărilor masive care au avut loc la studiourile DC, Gal Gadot a declarat într-un interviu de promovare a noului său film de acțiune de la Netflix, „Heart of Stone”, că a auzit de la noii șefi ai studiourilor, James Gunn și Peter Safran, despre proiectul unui al treilea film din seria „Wonder Woman”, în care este inclusă, scrie variety.com.

Un personaj pe care încă se mizează

„Îmi place să o joc pe Femeia fantastică. Este atât de aproape și de dragă inimii mele! Din ceea ce am auzit de la James și de la Peter, vom dezvolta împreună filmul Wonder Woman 3”, a spus actrița când a fost întrebată despre posibilitatea de a o juca pe celebra supereroină într-un al treilea film.

Gal Gadot a apărut pentru întâia oară în rolul supereroinei Diana Prince alias Femeia fantastică în filmul lui Zack Snyder, „Batman vs. Superman: Zorii dreptății” / „Batman V Superman: Dawn of Justice” (2016), înainte de a avea propriile filme de sine stătătoare: „Femeia fantastică” / „Wonder Woman” (2017) și „Femeia Fantastică 1984”/ „Wonder Woman 1984” (2020), regizate de Patty Jenkins. Supereroina a apărut apoi în „Zack Snyder – Liga dreptății” / „Zack Snyder’s Justice League” (2021).

2017 – Wonder Woman – Movie SetIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Schimbări mari în universul DC

Gal Gadot începuse să lucreze deja cu Patty Jenkins la „Wonder Woman 3” în momentul în care Gunn și Safran au fost numiți noii șefi ai studiourilor DC.

Prin urmare, în decembrie 2022 a apărut știrea că proiectul „Wonder Woman 3”, al lui Gal Gadot și Patty Jenkins, s-a prăbușit, iar regizoarea a ieșit public din proiect. Faptul că Gunn și Safran anunțaseră că „vor să revizuiască universul DC” a dus la speculații că Jenkins refuzase remodelarea filmului „Wonder Woman 3” pentru a se integra în universul DC dorit de cei doi.

Regizoarea a afirmat, totuși, într-o postare pe Twitter: „Nu am plecat niciodată. Eram dispusă să iau în considerare orice mi se cerea. Am înțeles că nu puteam face nimic pentru a avansa ceva în acel moment. DC era evident scufundat în schimbările pe care trebuia să le facă, așa că am înțeles că astfel de decizii sunt dificile acum”.

La numai o oră după ce Patty Jenkins și-a postat declarația, James Gunn a susținut-o, la rândul lui, scriind pe Twitter: „Pot confirma că absolut toate interacțiunile mele cu Peter și cu tine au fost plăcute și profesioniste”.

Gal Gadot despre noul Superman

Noul univers DC conceput de Safran și Gunn va începe cu „Superman: Legacy”, care se va lansa în 2025. Filmul va fi scris și regizat de James Gunn, care a anunțat luna trecută că, în noul Univers DC, David Corenswet va prelua rolul lui Superman de la Henry Cavill (care l-a jucat pe Superman alături de Femeia fantastică a lui Gadot în mai multe filme).

Cum site-ul comicbook.com i-a cerut lui Gal Gadot să-și spună părerea despre distribuția acestui nou film cu Superman, actrița (reputată pentru căldura și generozitatea ei) a răspuns: „Am văzut că se făceau diferite teste pentru ecran, dar nu știu încă cine a primit rolurile respective. Părea însă că toți cei de acolo erau super potriviți și talentați, ceea ce mi se pare grozav. Așa că mă bucur pentru ei. Este o șansă uriașă și un început extrem de interesant pentru orice actor și îi doresc oricui va juca rolul să aibă noroc și să se bucure de această experiență”.

Noul film al lui Gal Gadot, „Heart of Stone”, în care ea o interpretează pe agenta Rachel Stone, se lansează la Netflix pe 11 august.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton