; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Gal gadot

Gal Gadot ar putea fi eroina unei noi francize

03 December 2020

Gal Gadot (35 de ani) va juca în filmul „Heart of Stone', destinat să fie începutul unei serii de spionaj în genul francizei „Misiune imposibilă' și al seriei Bond, dar al cărei personaj principal va fi unul feminin, informează deadline.com. 

 

Interpreta celebrei Wonder Woman a semnat un contract pentru o sumă de opt cifre, care o situează în rândul celor mai bine plătite actrițe ale momentului, pentru a fi vedeta thrillerului de spionaj „Heart of Stone', produs de Skydance Media. Compania de producție, care este partener al studiourilor Paramount, intenționează să inițieze prin această peliculă o serie de filme care să aibă în centru o eroină, în genul francizei „Misiune imposibilă' și al seriei Bond. 

 

Regizorul filmului va fi Tom Harper, autorul unor episoade din celebrul serial „Peaky Blinders', dar și al mini-seriei „Război și pace' (2016) și al filmelor „Wild Rose' (2018) și „The Aeronauts' (2019), iar scenariul va fi semnat de Greg Rucka („Vechea gardă') și de Allison Schroeder, nominalizată la Oscar pentru „Figuri ascunse' (2016). Printre producători, alături de Skydance Media, se va afla și compania de producție Pilot Wave, deținută de Gal Gadot împreună cu soțul ei, Yaron Varsano. 

 

Printre producțiile recente ale lui Gal Gadot se află „Wonder Woman 1984' (care se va lansa pe 16 decembrie pe platforma HBO Max, iar în ziua de Crăciun în cinematografele americane), „Moarte pe Nil', al lui Kenneth Branagh, amânat deja de câteva ori, producția Netflix „Red Notice', în care joacă alături de Dwayne Johnson și Ryan Reynolds, și „Cleopatra', al cărei scenariu, scris de Leta Kalogrides, a fost inspirat de o poveste scrisă de Gal Gadot. 

 

Compania Skydance Media mai are în proiect (în colaborare cu Paramount) noul „Top Gun: Maverick', cu Tom Cruise, partea a șaptea și a opta din „Misiune: Imposibilă' (care se vor lansa, probabil, în 2021, respectiv 2022), thrillerul „Without Remorse', cu Michael B. Jordan, o ecranizare după Tom Clancy, și SF-ul „The Tomorrow War', cu Chris Pratt, J.K. Simmons și Yvonne Strahovski – ambele planificate pentru lansare în 2021.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare