; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Gal Gadot

Gal Gadot a devenit mamă pentru a treia oară. Prima fotografie cu bebelușul

30 June 2021

Gal Gadot, starul din celebra franciză „Wonder Woman', a devenit mamă pentru a treia oară! Marea veste a fost dată chiar de ea într-un mod inedit! 

Cunoscuta actriță Gal Gadot a împărtățșit fericita veste în mediul online alături de prima fotografie cu cea de-a treia fiică. Micuța a primit numele Daniella și a ajuns deja acasă, în brațele familiei. 

 

„Familia mea iubită', a scris actrița în descrierea fotografiei postată în mediul online. „Nu aș putea fi mai recunoscătoare și mai fericită (și mai obosită). Toți suntem extrem de încântați să o primim pe Daniella în familia noastră. Vă trimit tuturor urări de dragoste și sănătate'.

 

 

 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 

 

O postare distribuită de Gal Gadot (@gal_gadot)


 

Vestea că așteaptă al treilea copil a fost dată de Gal Gadot tot pe rețelele de socializare. Într-o fotografie de familie, altături de soțul ei, Jaron Varsano și cele două fiice scria: „O luăm de la capăt'. 

 

 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 

 

O postare distribuită de Gal Gadot (@gal_gadot)


 

Sarcina și rolul de mamă a venit la pachet și cu o serie de provocări printre care  lipsa somnului și senzația constantă de oboseală. De aceea, actrița și-a propus ca viitoare sa fiica să aibă un program de somn strict.

 „Cu Alma, primul nostru copil, ne-am dat peste cap întreaga rutină de somn. Așa că, atunci când Maya s-a născut, am spus „Gata!’. Așa că Maya poate dormi toată noaptea, încă de când avea cinci luni. Dar Alma, care are nouă ani, încă se furișează în patul nostru. Cred că asta o să continuăm să facem, o să o învățăm să doarmă, o să ne asigurăm că îi place să doarmă. Cred că asta este cea mai grea parte atunci când ești părinte: lipsa somnului și faptul că te simți constant obosit. Pentru mine asta a fost cea mai grea parte', declara Gal Gadot la finalul lunii aprilie. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare