Homepage  / Vedete româneşti

Gaițele comentează Bridgerton! Maia Morgenstern, Carmen Tănase și Adriana Trandafir formează Radio Șanț pentru Netflix

Gaițele comentează Bridgerton! Maia Morgenstern, Carmen Tănase și Adriana Trandafir formează Radio Șanț pentru Netflix
14

de Cătălina Matei,

Prima parte a celui de-al treilea sezon al serialului „Bridgerton” este deja disponibilă pe Netflix, iar fanii din România au avut parte de o surpriză. Un video special realizat de celebra platformă de streaming în care Maia Morgenstern, Carmen Tănase și Adriana Trandafir fac un schimb de replici delicios, sub egida „Radio Șanț”.

Pentru a promova noul sezon în Romnia, Netflix a realizat un video special cu Maia Morgenstern, Carmen Tănase și Adriana Trandafir. Cele trei actrițe, care joacă împreună și în spectacolul de teatru „Gaițele”, s-au transformat în niște comentatoare implicate. Mai precis, în timp ce „Bridgerton” o are pe Lady Whistledown, România are Radio Șanț. Iar schimbul de replici dintre cele trei actrițe este spectaculos.

Penelope e superbă din toate punctele de vedere. De inteligenţă nu mai spun. Dar de el deloc nu-mi place”.

Nici ducele nu mă impresionează în mod deosebit”.

Ia mai dă-l încolo şi pe Simon ăla. E bun, dă-l… dă-l naibii. Dar nu pentru felul cum arată… Nu!”.

Pămpălăul de frate al ducesei n-are niciun haz”… Sunt doar câteva dintre replicile celor trei protagoniste din „Radio Șanț”.

Penelope Featherington și Colin Bridgerton, cuplul principal din sezonul 3 al serialului „Bridgerton”

Lansat cu succes acum trei ani și jumătate, serialul „Bridgerton” deschide un nou capitol la Netflix. Primele patru episoade din sezonul 3 sunt deja disponibile pe platformă, iar ultimele patru vor putea fi urmărite pe 13 iunie.

De astă-dată, povestea îi are în centru pe Penelope Featherington aka Lady Whistledown (Nicola Coughlan) și Colin (Luke Newton), cel de-al treilea frate Bridgerton.

Deși seria de romane omonimă scrisă de Julia Quinn spunea, în volumul 3 („Oferta unui gentleman”), povestea lui Benedict, producătorii de la Netflix au ales să ecranizeze, mai întâi, cartea a patra („Îndrăgostită de domnul Bridgerton”). În lumina reflectoarelor intră, așadar, Penelope și Colin, cuplu poreclit de fani Polin.

bridgerton_302_unit_05870r.jpgbridgerton_302_unit_05870rIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

În noile episoade, Penelope Featherington (Nicola Coughlan) reușește să îl uite în sfârșit pe Colin Bridgerton (Luke Newton) după ce îi aude opinia deloc măgulitoare la adresa ei la finalul sezonului trecut. Oricum, a decis că a sosit timpul să își caute un soț care să îi ofere independența necesară pentru a-și continua viața dublă ca Lady Whistledown, departe de mama și surorile ei. Din lipsă de încredere, tentativele ei de a reuși pe piața mariajelor eșuează lamentabil.

Întors din călătoriile estivale cu un look nou și o doză serioasă de aroganță, Colin constată cu consternare că Penelope, singura care îl apreciase așa cum era, îl tratează acum cu răceală.

Din dorința de a-i recâștiga prietenia, Colin se oferă să o inițieze pe Penelope în tainele încrederii în sine, pentru a o ajuta să își găsească un soț în acest sezon. Problema este că, atunci când sfaturile lui încep să funcționeze un pic cam prea bine, Colin trebuie să se lămurească dacă sentimentele lui pentru Penelope se rezumă la prietenie sau merg ceva mai departe.

Foto: Netflix; captură YouTube

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton