Homepage  / Articole

Găinuşă face referendum în noul sezon al Cronicuţei

Găinuşă face referendum în noul sezon al Cronicuţei

de Redactia Tvmania

Nu vă speriaţi, e vorba doar de inedita lui metodă pentru alegerea subiectelor în următorul sezon din „Cronica cârcotaşilor”, al 26-lea, care începe pe 19 septembrie la Prima. Ce le pregătiţi telespectatorilor pentru revederea după o vară tumultuoasă?

Ne-am gândit să facem un referendum cu privire la subiectele viitoare, pe care să-l invalidăm şi să ne ocupăm de ce vrem noi. Iar ca noutate absolută am vrea s-o angajăm pe Luminiţa violatoarea la relaţii cu publicul.

Apropo de evenimentele din intersezon, cât de mult v-a „inspirat” vara politico-mondenă pentru debutul noului sezon?

Ne-a inspirat la maximum. Acum avem o colecţie întreagă de pramatii, paiaţe, plagiatori, oameni fără obraz, vânători fără ţintă, câştigători la masa verde, demisionari amnezici, analişti isterici, tonomate defecte şi oameni-sandviş tip Ghişe (Ioan, senatorul PNL care a protestat recent la Cotroceni, n.r.). Chiar ne gândeam să deschidem un circ.

Vei face în continuare echipă, la pupitru, cu Dezbrăcatu’, sau aţi pregătit schimbări în ce priveşte această dinamică?

Nu, în niciun caz! Abia s-a obişnuit cu job-ul. Dacă-l mutăm din stânga în dreapta, la cât de aiurit e Dezbrăcatu’, îl zăpăcim de tot!

Pe unde ţi-ai încărcat bateriile în vacanţă?

Am fost în Grecia să admir falimentul la malul mării. De asemenea, m-am bucurat de manele la maximum până la trei noaptea, trei zile la rând, în staţiunea Cheia, scandal asigurat de sindicaliştii Petrobrazi. Acum urmez un curs intensiv de puşcă cu lunetă.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton