; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Găinuşă a slăbit 2 kg de la accidentul lui Huidu

04 November 2011

Perioada grea care a trecut de la accidentul de circulaţie pe care l-a avut Şerban Huidu – ce a avut drept consecinţă profesională retragerea acestuia de pe micile ecrane – a lăsat urme: Găinuşă a slăbit, măcinat de griji, a dezvăluit acesta pentru revista TVmania, ce apare pe piaţă luni, 7 noiembrie.

Găinuşă ne-a mărturisit că dificila perioadă prin care a trecut a lăsat urme… fizice. Am slăbit vreo 2 kilograme şi la mine se vede imediat. Nu prea am dormit şi m-am tot gândit la viitorul emisiunii.

Una e când un produs media moare de la sine din motive de slabă calitate şi alta când totul se întâmplă pe neaşteptate, fără legătură directă cu produsul media'.

Din fericire pentru fanii cârcotaşilor, emisiunea nu a murit, iar pe 2 noiembrie, echipa „Cronicii cârcotaşilor' a debutat în formula nouă, cu Dezbrăcatu la pupitru, alături de Mihai Găinuşă. Potrivit cifrelor de audienţă publicate de paginademedia.ro, prima ediţie în noua formulă a avut o audienţă în media normală, 425.000 de telespectatori în mediul urban.

Nu mă voi considera niciodată un înlocuitor al lui Şerban, pentru că Şerban este de neînlocuit', a subliniat însă Dezbrăcatu.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare