Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Gaby Spanic, petrecere “Toy Story” pentru fiul ei

4 August 2010

Actriţa în vârstă de 36 de ani, care joacă în prezent în Mexic, în telenovela Soy tu dueňa' (remake-ul de la Stăpâna'), a dat zilele acestea, o petrecere pe cinste pentru fiul ei de doi ani, Gabriel, anunţă peopleenespanol.com.

Marele absent de la eveniment a fost chiar tatăl copilului, omul de afaceri venezuelean Neil Pérez. De asemenea, nici sora geamănă, Daniela, pe care Gabi a spus de curând că a iertat-o, nu a fost prezentă. Actriţa le-a avut însă alături de mama şi pe sora ei Paty.

Gabriela Spanic a organizat o petrecere cu tematica din Toy Story' pentru fiul ei Gabriel, care a împlinit pe 7 iulie doi ani. Cel mic a primit multe cadouri şi un tort foarte colorat cu lumânări în forma personajelor Woody şi Jessy din desenul animat Toy Story'.

Cu această ocazie, Gabriela şi-a exprimat din nou dezamăgirea că tatăl copilului ei (care a părăsit-o la puţin timp după ce a născut) nu vrea să-şi asume rolul de părinte: I-am trimis e-mail-uri cu poze cu cel mic, l-am sunat să vină să-l vadă, însă nu am primit nici un răspuns. Nu-l interesează. I-am dat ocazia, nu vrea, el pierde. Eu mă ocup de fiul meu şi muncesc ca să-i asigur un viitor', a declarat Gaby reporterilor prezenţi la eveniment.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare