; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Gaby şi Jencarlos nu-şi mai ascund dragostea

19 May 2011

După multe speculaţii, actriţa Gaby Espino, protagonista telenovelei Demon şi înger' de la Acasă, a recunoscut că ea şi Jencarlos Canela, partenerul ei din telenovelă, formează un cuplu şi în viaţa reală.

Actriţa în vârstă de 34 de ani a confirmat pe contul ei de Twitter că are o relaţie amoroasă cu Jencarlos Canela, în vârstă de doar 23 de ani. Deşi zvonurile că cei doi ar fi împreună au început încă de pe platourile de filmare de la Demon şi înger', Gaby a negat că ar avea o aventură cu colegul ei de serial şi a afirmat că cei doi sunt doar prieteni.

Mai mult, actriţa a făcut tot posibilul să-şi salveze căsnicia care dura de patru ani şi care scârţâia de ceva vreme, însă nu a reuşit. Gaby a semnat de curând actele de divorţ cu soţul ei, Cristobal Lander, tatăl fiicei sale, Oriana.

Acum că este divorţată cu acte în regulă, vedeta s-a hotărât să nu-şi mai ţină iubirea ascunsă de ochii lumii. Ea şi Jencarlos şi-au trimis mesaje romantice pe Twitter. Astăzi este o zi specială', a scris de curând Gaby Espino. Este ziua lui Jencarlos Canela, aşa că îl felicit! La mulţi ani!!! Îţi doresc tot ce e mai frumos pe lume… şi toate visele tale să devină realitate!'. Apoi, Canela i-a răspuns tandru: Îţi mulţumesc, viaţa mea. Cu mesajul tău, ziua asta a devenit mult mai specială! Te sărut!'.

Deşi Jencarlos Canela este cu 11 ani mai tânăr decât Gaby Espino, diferenţa de vârstă nu reprezintă un obstacol pentru iubirea lor.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare