; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Gaby Espino (2)

Gaby Espino, una dintre cele mai puternice femei în 2014

15 October 2014

Actriţa de telenovele i-a cucerit pe cei de la revista „People en Español', care au inclus-o, alături de alte 24 de personalităţi, pe lista celor mai puternice femei din 2014.

Gaby Espino (2)

„Este o femeie muncitoare, care datorită frumuseţii şi talentului ei a ajuns foarte departe. Acceptă orice proiect i se propune, iar fanii din toată lumea o sprijină', au scris ziariştii care au alcătuit topul.

Printre femeile care se mai află în acest top se numără: Eva Longoria, Shakira, Zoe Saldana, Jessica Alba, Sofia Vergara şi Lupita Nyong’o.

Mai mult, Gaby apare, alături de Bárbara Bermudo şi Alicia Machado, pe coperta numărului din noiembrie dedicat acestor femei puternice.

gaby espino

Cu această ocazie, Gaby Espino (36 de ani) a povestit celor de la „People en Español' că, după despărţirea de Jencarlos Canela, a plecat într-o excursie în Europa şi a vizitat, alături de o prietenă, Italia, Franţa şi Spania. De asemenea, ea a semant cu Telemundo pentru încă trei telenovele, iar de la anul va începe să filmeze pentru prima dintre ele.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare