; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Gaby Espino s a despărţit de iubitul ei, Arap Bethke

Gaby Espino s-a despărţit de iubitul ei, Arap Bethke. Află motivul!

25 February 2017

Gaby Espino şi Arap Bethke nu îşi mai fac declaraţii de dragoste pe reţelele de socializare. Cei doi actori au pus capăt relaţiei, confirmată în luna mai anul trecut, anunţă tvynovelas.com. Iar motivul a fost unul des întâlnit la vedete: distanţa.

După ce a terminat filmările în Mexic la cel de-al treilea sezon al narco-novelei „Senora Acero' (intitulat „La Coyote'), Gaby a trebuit să se mute înapoi la Miami, unde îşi creşte cei doi copii. Din acel moment, relaţia ei cu Arap, care a rămas în Ciudad de Mexico, a început să scârţâie.

În cele din urmă, luna trecută, ei au ales, de comun acord, să se despartă:

„Nu mai sunt împreună cu Arap. Lucrurile nu au mers între noi, distanţa a fost cea care nu ne-a ajutat. În urma poveştii noastre de iubire, a rămas însă o mare prietenie. Îl admir foarte mult, şi la nivel profesional, şi la nivel uman. Azi am un prieten foarte bun. Vorbim des la telefon', a declarat protagonista telenovelei „Santa Diabla'.

Ce proiecte au în prezent Gaby Espino şi Arap Bethke

Din punct de vedere profesional, Gaby (40 de ani) este axată, în ultimul timp, pe campanii publicitare şi prezentări de evenimente. De curând, ea a organizat o petrecere fiului ei, Nickolas (care a împlinit 5 ani), rezultat în urma relaţiei cu Jencarlos Canela. Actriţa mai are o fetiţa în vârstă de 8 ani, Oriana, rezultată în urma mariajului cu actorul Cristóbal Lander.

În ceea ce-l priveşte pe Arap (care pe 12 martie face 37 de ani), acesta filmează pentru telenovela „La piloto', în care îi dă replica Liviei Brito.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare