; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Gaby Espino

Moartea Monicăi Spear a speriat-o pe Gaby Espino: “Nu mai calc în Venezuela!”

10 January 2014

Gaby EspinoActriţa de origine venezueleană Gaby Espino (protagonista telenovelei Santa Diabla', ce urmează să fie difuzată de Acasă începând cu 14 ianuarie) a rămas şocată când a auzit că Monica Spear, compatrioata sa, a fost asasinată lunea aceasta, alături de tatăl fetiţei ei, pe o autostradă din Venezuela.

Am avut plăcerea să o cunosc pe Monica când a filmat telenovela Pasion prohibida' cu iubitul meu, Jencarlos Canela. Sunt pur şi simplu devastată de această ştire. Ce tragedie pentru fiica şi familia ei! Sunt foarte tristă, este o pierdere imensă. Lucrurile acestea se întâmplă frecvent în ţara noastră. De aceea au şi fugit toţi venezuelenii pe unde au putut. Asta e realitatea. Eu îmi iubesc tara, însă vă zic azi că nu mai calc vreodată prin Venezuela. Trebuie să facă ceva contra violenţei. Deja nimeni nu mai apreciază viaţa!', a zis Gaby, citată de peopleenespanol.com.

Postul naţional din Venezuela, Venevision, îi va aduce un omagiu Monicăi Spear duminica aceasta în cadrul unei emisiuni care se va numi Monica Spear: Mujer, madre, estrella' (Monica Spear: femeie, mamă, vedetă') şi care va fi prezentată de o fostă Miss Venezuela, ca şi ea, Mariangel Ruiz.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare