; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Gabrielle+Union+Premiere+Tyler+Perry+Good+tewB38DVOHSl

Gabrielle Union, din serialul „Detectivele din L.A.”, va juca într-un nou proiect pentru Netflix

15 June 2020

Gabrielle Union (47 de ani) tocmai a fost distribuită în rolul principal din comedia romantică „The Perfect Find', care va fi lansată de Netflix, informează DailyMail. 

Ecranizare a best-seller-ului omonim scris de Tia Williams, filmul va fi regizat de Numa Perrier („Jezebel', 2019) și produs de studiourile AGC, de Confidential Films și de compania de producție a lui Gabrielle Union, „Ill Have Another'. Scenariul adaptat este semnat de Leigh Davenport („Boomerang', „Harlem Heights'), filmul este în stadiul de pre-producție și deocamdată nu se știe cine va mai face parte din distribuție alături de Gabrielle Union.  

Actrița o va interpreta pe Jenna Jones, o jurnalistă de patruzeci de ani care speră ca noul ei job în domeniul modei și frumuseții să marcheze și un nou început în viața ei. Curând, ea descoperă însă că noua ei șefă, Darcy, îi este de fapt, rivală, iar lucrurile se complică și mai mult când Jenna începe o relație cu Eric, editorul video al companiei și află că acesta este fiul lui Darcy. Un detaliu care face ca Jenna să riște totul, de la carieră la contul din bancă, în timp ce ceasul ei biologic se aude ticăind tot mai tare. 

Gabrielle Union are o experiență consistentă în producții de televiziune, dar și în filme de acțiune. În anii ’90 a început să apară în diverse sitcomuri și comedii romantice, de la „O fată minunată' la „Zece lucruri nu-mi plac la tine', apoi a apărut și în seriale ca „Spitalul de Urgență', comedii („Alergând ca apucații', „Deliver Us from Eva') sau filme de acțiune („Băieți Răi II'), în care a jucat-o pe Sydney Burnett, autoarea distrugerii unui cartel de droguri din Miami.

În prezent o puteți vedea în fiecare luni, la ora 22.00, la AXN, în serialul „Detectivele din L.A.', în care joacă împreună cu Jessica Alba, în rolurile a două detective imbatabile. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare