; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

118691175_723822814838926_7552154042033541452_n

Gabriela Spanic și-a anunțat mult așteptata întoarcere pe micile ecrane. În ce proiect se va implica

15 September 2020

Gaby Spanic anunța de săptămâni întregi prin intermediul rețelelor de socializare că are de făcut un anunț foarte important care are legătură cu viața profesională. „Peste câteva zile voi putea să vă împărtășesc unul dintre cele mai importante proiecte din cariera mea', a scris actrița venezueleană săptămâna trecută pe profilul ei de Instagram.

 
După ani de absență de pe micile ecrane, Gabriela Spanic a anunțat că va participa în cadrul emisiunii „Dansez pentru tine' din Ungaria. Spanic este cunoscută în multe țări din Europa grație succesului telenovelelor în care a jucat și va deveni astfel prima artistă de origine latină care va participa la acest show în Ungaria. 
Actrița se află de aproape o lună de zile în Budapesta unde se pregătelte pentru această nouă aventură profesională care o face foarte fericită.
 
„După ce trei săptămâni am stat ascunsă, ca să nu știți că mă aflu în Budapesta, în sfârșit vă pot anunța că voi face parte din acest frumos proiect', a scris Gaby Spanic pe Instagram.
 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

 

Hola Húngria 😄 Los amo a tiempo. Después de tres semanas escondida para que no supieran que estaba en mi amada ciudad de Budapest finalmente está noche se dió a conocer este hermoso proyecto. Acá estoy acompañada de mi guapo bailarín @andreimangra #dancingwiththestars #mindenkitancol #tv2 nos vemos pronto en @dancingtv2 por @tv2official

A post shared by Gabriela Spanic (@gabyspanictv) on

 
 Ultima telenovelă în care Gabriela Spanic a jucat a fost „Suflet de gheață' pentru care a filmat până în anul 2013. De atunci actrița nu a mai participat la niciun proiect televizat. 
 
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare