; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Gabriela Spanic revine pe micile ecrane cu telenovela fenomen „Intrusa”

Gabriela Spanic revine pe micile ecrane cu telenovela-fenomen „Intrusa”. Unde o veți putea urmări

15 July 2021

Lansată de Televisa în 2001, „Intrusa' a avut mare succes în epocă, fiind a doua telenovelă în care Gaby Spanic, pe atunci la apogeul carierei, interpreta dublu rol (cu trei ani înainte, Spanic devenise celebră pentru rolul din „Uzurpatoarea', unde interpretase de asemenea dublu rol).

Gabriela Spanic, care s-a întors anul acesta pe platourile de filmare după o pauză de 7 ani, revine pe micile ecrane din România cu telenovela fenomen „Intrusa'. Pro Gold va difuza producția zilnic începând de duminică, 18 iulie, de la ora 21.00.

„Intrusa' urmărește destinul Virginiei, o tânără frumoasă, cu suflet nobil, care acceptă cererea unui bogat om de afaceri aflat pe patul de moarte, de a se căsători cu el. Virginia este dădacă în casa afaceristului și se sacrifică de dragul copiilor de care are grijă, însă după moartea acestuia, când devine stăpâna casei, lucrurile se complică. Acuzată că e o arivistă fără suflet, tânăra femeie este distrusă să vadă că bărbatul de care e îndrăgostită, Carlos Alberto, unul dintre moștenitorii omului de afaceri, o disprețuiește. În același timp, în altă parte a țării, sora geamănă a Virginiei, Vanessa, trăiește în sărăcie și supraviețuiește seducând bărbați bogați. Până într-o zi, când decide să-și vadă sora de care e cum nu se poate mai diferită, în ciuda faptului că, fizic, sunt identice.

Pe lângă Gabriela Spanic, în rolurile principale ale producției apar Arturo Peniche (este Carlos Alberto), Laura Zapata (sora mai mare a Thaliei, perfectă în roluri negative), Chantal Andere și Sergio Sendel.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare