; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Gabriela Spanic, insuportabilă pe platourile de la “Emperatriz”

26 October 2011

Actriţa (care joacă rolul Ivanei în telenovela Stăpâna' de la Acasă) a terminat de curând filmările la noua ei telenovelă marca TV Azteca, Emperatriz', şi cu ocazia aceasta au început să apară tot felul de ştiri care nu-i fac cinste.

Actriţele Marimar Vega şi Adriana Louvier s-au plâns în stânga şi în dreapta că Spanic este o fire insuportabilă, mereu cu nasul pe sus şi foarte răutăcioasă.

Marimar Vega chiar a declarat celor de la tvynovelas.com Slava Domnului că s-au terminat odată filmările la telenovela asta'.

În ultima vreme, Gaby Spanic nu le-a enervat doar pe aceste actriţe, ci şi pe un vechi coleg de-al ei, actorul Mauricio Islas. Asta pentru că actriţa în vârstă de 37 de ani a scris în cartea ei autobiografică, Mi vida entre lineas', că Islas a agresat-o sexual pe vremea când filmau la telenovela Prizoniera' (2004).

În aceeaşi perioadă, Mauricio a fost acuzat de viol şi de Genesis Rodriguez (care pe atunci era minoră). De aceea ne întrebăm care dintre cele două actriţe a fost abuzată cu adevărat şi dacă nu cumva Gaby îşi doreşte cu orice preţ să fie în atenţia presei din Mexic.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare