; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Gabriela Spanic, în stare gravă la spital

06 September 2010
Actriţa este în continuare internată în spital, după ce şi-a pierdut cunoştinţa pe platourile de filmare.

Actriţa este în continuare internată în spital, după ce şi-a pierdut cunoştinţa pe platourile de filmare.

Actriţa a fost internată de urgenţă la spital sâmbătă, 4 septembrie, după ce a căzut inconştientă pe platourile de filmare, anunţă peopleenespanol.com. Ea nu şi-a revenit după tratamentul pe care l-a urmat după ce a aflat că a fost otrăvită de asistenta ei personală, María Celeste Fernández Babio.

Organismul lui Gaby Spanic este foarte slăbit după ce, timp de patru luni, i-au fost administrate doze mici de sulfat de amoniu de către asistenta ei personală, în vârstă de 24 de ani. Mai mult, deşi doctorii i-au recomandat multă odihnă, actriţa s-a încăpăţânat să nu întrerupă filmările la telenovela Soy tu dueña', în care joacă în prezent.

O jurnalistă mexicană a declarat că actriţa în vârstă de 36 de ani se afla pe platourile de filmare când i-a venit rău şi a leşinat. Gaby a fost dusă de urgenţă la spitalul Angeles din Ciudad de Mexico, unde se află la terapie intensivă. Cum starea ei de sănătate continuă să fie gravă, apropiaţii actriţei nu au făcut nici un anunţ până în prezent.

Gabriela, mama ei, fiul în vârstă de 2 ani, dar şi bona acestuia au fost otrăviţi timp de patru luni de către asistenta personală a actriţei. În urma unui denunţ, pe care Gabriela la făcut la poliţie, Maria Celeste a fost arestată. În prezent, aceasta aşteaptă pedeapsa pentru tentativă de omor asupra patru persoane.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare