; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Gabriela spanic

Gabriela Spanic a încheiat proiectul „Dansez pentru tine” din Ungaria. Ce a făcut în marea finală

14 December 2020

Gabriela Spanic a încheiat proiectul „Dansez pentru tine' din Ungaria și se pregătește să-și petreacă Sărbătorile acasă, alături de familia sa. 

După 3 luni și jumătate petrecute în Ungaria, Gabriela Spanic este pregătită să revină pe meleagurile natale, în Mexic. Emisiunea „Dansez pentru tine' Ungaria s-a încheiat aseară, iar actrița și dansatorul român Andrei Mangra au reușit să fie pe podium.  Cei doi au luat medalia de argint, locul 2, în cadrul competiției. 

 Anul acesta actrița a aniversat 33 de ani de carieră pe care i-a încununat cu un nou proiect neașteptat în Ungaria. Gaby a postat înainte de marea finală și un mesaj pe rețelele de socializare:
„Am vrut să profit de aceste minute libere pentru a vă scrie înainte de a urca pe scenă. Azi mă simt marea câștigătoare a serii, chiar dacă nu va conta care vor fi rezultatele. Știu că nu sunt o dansatoare profesionistă, însă sprijinul vostru a fost atât de important încât am reușit să ofer tot ce am mai bun', a scris actrița. 
Gabi a ținut să mulțumească postului de televiziune în cadrul căreia a lucrat și echipei de producție pentru că „m-au umplut de atenții și s-au purtat frumos și respectuos'.  Aceasta a menționat că este pregătită să se întoarcă în Mexic: 
„Mulțumesc Ungaria, voi lăsa o parte din inima mea în această țară și mă voi întoarce acasă plină de satisfacție, de iubire din partea voastră, iar acest premiu este de neprețuit. Vă iubesc', a încheiat Gabi mesajul. 

Gaby Spanic pregătește noi proiecte

Într-un interviu recent oferit celor de la People en Espanol actița a precizat faptul că are în pregătire noi proiecte: 

„Există și alte proiecte despre care nu pot povesti acum,  pentru că nu este doar spectacolul („Dansez pentru tine' n.r), alte proiecte vin mai târziu, multe lucruri interesante, ceea ce mă face foarte fericita și entuziasmată. Sunt binecuvântări pentru mine de la Dumnezeu pentru că am avut aproape 5 ani fără să lucrez în televiziune, ci făcând doar teatru pur. Tot ce se va întâmpla cu mine aici în Europa este o binecuvântare de la Dumnezeu '.

 
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare