Homepage  / Vedete româneşti

Gabriela Prisăcariu, de mână cu Cătălin Botezatu, la o prezentare de modă. Cum a reacționat Dani Oțil: „Știe ce are acasă, așa m-a cunoscut!”

Gabriela Prisăcariu, de mână cu Cătălin Botezatu, la o prezentare de modă. Cum a reacționat Dani Oțil: „Știe ce are acasă, așa m-a cunoscut!”
15

de Cristina Țapu,

Gabriela Prisăcariu este preferata lui Cătălin Botezatu, așadar nu este surprinzător faptul că soția lui Dani Oțil s-a aflat în centrul atenției la cea mai nouă prezentare de modă care poartă semnătura cunoscutului designer.

Gabriela Prisăcariu, vedetă pe podium la cea mai recentă prezentare a lui Cătălin Botezatu

Gabriela Prisăcariu le-a comunicat fanilor ei online de ceva vreme că urmează o dietă specială pentru a arăta impecabil la un eveniment important. Soția lui Dani Oțil a fost vedeta prezentării de modă a colecției de vară semnată de renumitul designer român Cătălin Botezatu. Gabriela Prisăcariu a purtat pe podium o ținută transparentă, care i-a scos în evidență trupul tras ca prin inel.

Soția lui Dani Oțil și Cătălin Botezatu se cunosc de multă vreme, iar Gabriela este una dintre modelele sale preferate, așa cum însuși Cătălin a declarat în repetate rânduri.

gabriela-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

„Ăsta este Cătălin! Tot timpul, când mă prinde, mă dezbracă! Nu am ce să fac, soțul știe, e cu aprobare! Deci e ok. (…) Peste meseria mea și peste jobul meu nu se bagă și mă înțelege foarte bine. Apreciez foarte mult lucrul ăsta. Probabil că nu-i convine, dar nu are ce să facă, așa m-a cunoscut!”, a declarat Gabriela atunci când a fost întrebată ce părere are Dani Oțil despre aparițiile sale foarte provocatoare.

Gabriela se bucură de tot sprijinul lui Dani, care înțelege pe deplin în ce constă cariera ei. Prezentatorul nu este gelos și nici nu-i reproșează vedetei aparițiile provocatoare. De când a cunoscut-o, el știa foarte bine cu ce se ocupă, așadar Gabriela poate răsufla ușurată că are un partener de viață foarte înțelegător.

„Mă simt foarte bine când știu că are încredere în mine, când știu că merg acasă și că nu o să existe vreo ceartă pe acest subiect sau că mâine o să apară imagini cu mine din prezentare, nu avem!

Mă simt foarte bine și sunt foarte fericită. Și Cătălin îmi zicea: <> Nu, sunt extrem de liniștită din punctul acesta de vedere, are încredere în mine, știe ce are acasă, așa m-a cunoscut!” a completat Gabriela.

Gabriela Prisăcariu este cu 12 ani mai mică decât Dani Oțil

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au căsătorit în anul 2021, la scurt timp după ce restricțiile impuse de pandemia de coronavirus au fost ridicate. La scurt timp au devenit părinții unui băiețel minunat, pe nume Tiago, iar povestea lor de iubire este apreciată de către fani. Dani vorbește adesea despre relația pe care o are și nu ezită să facă mici glume.

Gabriela a venit pe lume în anul 1992, în timp ce Dani Oțil este cu 12 ani mai mare decât soția sa. Anii nu par să fie o problemă, căci Gabriela și Dani se înțeleg de minune și au reușit să formeze o echipă, capabilă să treacă peste orice obstacol pe care destinul îl scoate în calea lor.

Sursă foto: Instagram Gabriela Oțil – Cătălin Botezatu – Libertatea

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton