Homepage  / Vedete româneşti

Gabriela Prisăcariu vrea să se mute din vila din Corbeanca. De ce se opune Dani Oțil. „Nu mai este niciun secret”

Gabriela Prisăcariu vrea să se mute din vila din Corbeanca. De ce se opune Dani Oțil. „Nu mai este niciun secret”
10

de Roxana Mirea,

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu locuiesc într-o vilă din Corbeanca, însă soția prezentatorului de la Antena 1 și-ar dori să se mute. Dani nu își dorește acest lucru, dar soția lui tot încearcă să îl convingă. Iată de ce Gabriela Prisăcariu își dorește să se mute din vila din Corbeanca. 

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu locuiesc într-o vilă din Corbeanca 

În această casă de la Corbeanca, Dani Oțil locuiește de mai bine de un deceniu, iar locuința a fost reorganizată înainte de venirea pe lume a lui Tiago, fiul său și al Gabrielei Prisăcariu. 

„Păi am schimbat perdelele de vreo 3 ori deja, cred, Dani nu mă mai suportă! Am schimbat mocheta, am zugrăvit, pe toate cred că le-am făcut, tot ce face o femeie. Am mers doar pe design, ce e frumos și ce îmi place mie”, a recunoscut Gabriela într-un interviu pentru Cancan. 

Înainte de venirea pe lume a fiului lor, Dani și Gabriela și-au dorit ca micuțul să aibă camera lui, pe care au decorat-o special, cu tapet cu animăluțe. 

Da, mi-am dorit să aibă o cameră colorată, cu animăluțe și asta am și făcut. Încă de la 5 luni l-am mutat în dormitorul lui, în pătuțul lui. A fost foarte greu, încă este foarte greu, pentru că eu noaptea trebuie să merg pe scări la el, când mă strigă. Nu avem camerele alăturate. Este foarte greu, dar este foarte bine că are camera lui. Îl mai iau câteodată în pat lângă mine, dimineața, dar nu, în rest, doarme în camera lui”, a mai zis Gabriela despre băiețelul ei și al lui Dani Oțil. 

De ce Gabriela Prisăcariu vrea să se mute în altă casă  (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

De ce Gabriela Prisăcariu vrea să se mute în altă casă 

În ciuda modificărilor aduse vilei, Gabriela Prisăcariu a spus că și-ar dori o altă casă. Ea ar vrea să se mute din cauza traficului și a faptului că locuiesc prea departe de București. Totuși, nu l-a convins încă pe Dani Oțil să accepte această schimbare. 

„Mi-aș dori o altă casă! Eu sunt picătura chinezească. Pe unde apuc, zic și îi transmit mesaje lui Dani că trebuie să ne mutăm, pentru că stăm foarte departe. 

Noi stăm în Corbeanca, nu mai este niciun secret, și petrecem foarte mult timp în trafic. Și atunci trebuie să ne mutăm undeva în oraș. Și încerc, doar că, nu știu, sper să și reușesc!”, a mai spus vedeta. 

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton