; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Gabriela si Dani Otil

Gabriela Prisăcariu, soția lui Dani Oțil, planuri mari de viitor: „Al doilea copilaș este…”

04 June 2021

Dani Oțil a renunțat de curând la burlăcie și s-a căsătorit cu aleasa inimii sale, Gabriela Prisăcariu, femeia care îi va dărui prezentatorului TV un băiețel.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au ales să facă o nuntă discretă avându-i aproape doar pe cei dragi. Aceștia se pregătesc acum de venirea pe lume a primului lor copil, un băiețel mult dorit de cei doi, care formează un cuplu de mai bine de 3 ani.  

 Recent, Gabriela Prisăcariu, soția lui Dani Oțil, a dezvăluit că au planuri mari de familie și că deja își doresc și al doilea copil:
 

Sunt o doamnă acum, sunt doamna Oțil! Sunt foarte bine, mă simt bine, sunt foarte fericită. Nu mai am grețuri, am trecut de acea perioadă. Dacă Dumnezeu o să vrea și al doilea copilaș, el este binevenit. Mi-aș dori să nu ofer mai multe detalii, pentru că este o perioadă foarte intimă pentru mine, dar și pentru soțul meu', a declarat Gabriela Prisăcariu pentru site-ul playtech.ro.  

 Vezi galeria foto >

„Eu şi Dani ne doream foarte mult un copilaş'

Gabriela și-a dorit enorm să devină mămică:

„Trăim cele mai frumoase clipe. Anul acesta vom fi patru. Trebuie să o punem la numărătoare şi pe Găluşcă, pisicuţa noastră, pe care ne-am făcut oarecum antrenamentul ca părinţi. Eu şi Dani ne doream foarte mult un copilaş şi, iată, gândurile ne-au fost ascultate. Suntem fericiţi şi ne bucurăm de ceea ce ne este dat să trăim. Pot să vă spun că părinţii noştri au fost copleşiţi de vestea că îi vom face bunici. Îşi doreau mult', a declarat ea, la Antena 1.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare