Homepage  / Vedete româneşti

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil se căsătoresc religios în weekend. Prima imagine cu rochia de mireasă

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil se căsătoresc religios în weekend. Prima imagine cu rochia de mireasă
8

de Redactia Tvmania

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil vor merge în weekend în fața altarului, iar pregătirile sunt în toi. Soția vedetei de la Antena 1 le-a povestit fanilor săi că și-a luat rochia de mireasă și pune la punct ultimele detalii pentru eveniment singură, pentru că partenerul ei va veni acasă chiar cu o zi înainte de nuntă.

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil se pregătesc de nuntă

Emoții mari în acest weekend pentru Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil. Cei doi își vor uni destinele și în fața lui Dumnezeu, la doi ani de la cununia civilă. Gabriela Prisăcariu le-a povestit celor care o urmăresc pe Instagram ieri că a mers să-și ia rochia de mireasă și chiar a publicat o imagine cu ea.

„Trebuie să vă spun sincer că m-au luat emoțiile. Mă duc să-mi ridic rochia de mireasă, cea de la biserică. Nu-mi vine să cred”, a mărturisit blondina, chiar înainte să publice imaginea cu rochița.

Soția lui Dani Oțil nu a arătat rochia în detaliu, ci a pus o imagine în care se pot vedea niște nasturi cu care rochia pare că se închide de sus până jos, mărturisind că este foarte încântată de alegerea ei.

Prima imagine cu rochia de mireasă aleasă de Gabriela pentru cununia religioasă

În ziua cea mare, soția prezentatorului de la „Neatza cu Răzvan și Dani” va purta o singură ținută, potrivit libertatea.ro. Gabriela este convinsă că va plânge în ziua nunții, mărturisind că a devenit mai sensibilă de este mamă.

„Nu, cred că o să rămân la una, îmi este foarte dragă rochia aleasă și probabil că o să rămân doar la ea. De când am născut, am devenit extrem de emotivă și da, probabil că voi și plânge. Am emoții, îmi doresc foarte mult să se întâmple lucrul ăsta, să mergem la biserică, consider că este mult mai important decât actul în sine”, spunea recent într-un interviu pentru Antena Stars.

Dani Oțil vine acasă cu o zi înainte de nuntă

Gabriela s-a plâns fanilor că soțul ei e plecat la mare toată săptămâna și vine acasă doar cu o zi înainte de marele eveniment. „Spuneți-mi și mie, cum e ca în weekend să ai nunta, iar soțul să fie plecat de vineri până vineri, adică toată săptămâna? Cum vine asta? Și acum oare să-mi fac griji că nu mai vine?!”, a mărturisit fotomodelul pe contul său de Instagram.

Prezentatorul TV se află la mare, unde filmează pentru emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”, de luni până vineri.

Care este secretul relației lor?

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil se căsătoresc religios în weekend. Prima imagine cu rochia de mireasăIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Gabriela a vorbit deschis și despre soțul ei, despre care are numai cuvinte de laudă. Spune că a găsit fericirea lângă Dani Oțil și este bărbatul vieții ei.

„Suntem tot mai uniți, mai închegați și sunt extrem de fericită și relaxată, îmi place că nu am un stres sau nu ne certăm. Noi tot timpul ne înțelegem și ne completăm unul pe altul. Mă simt iubită și împlinită! Cred că alături de el, am devenit femeie și îmi place persoana care am devenit alături de el.”

Gabriela Prisăcariu recunoaște că Dani Oțil a venit în această relație cu o experiență mult mai mare decât ea și i-a fost foarte greu să țină pasul. „Noi nu avem o regulă sau un secret. Ne cunoaștem foarte bine. Ne-am acordat foarte mult timp la început pentru a ne cunoaște și nu am grăbit lucrurile. Îmi oferă liniște, iar pentru mine, ăsta este cel mai important lucru. Liniștea pe care mi-o dă este neprețuită. Pentru mine, liniștea e cheia și cred că și pentru el. Asta este foarte important, că avem liniște când ne întoarcem acasă. A fost mai greu la început până ne-am cunoscut, pentru că el a venit cu o anumită experiență. Noi nu ne certăm. Știm foarte bine până unde putem merge, ne cunoaștem foarte bine și atunci nu ne certăm. Ne simțim și știm să comunicăm foarte bine. Dacă mie nu îmi convine ceva, îi spun, dacă lui nu îi convine, îmi spune. Nu ne culcăm supărați”, a mai spus Gabriela Prisăcariu.

Între Dani Oțil și soția lui există o diferență de vârstă de 12 ani

Între Dani Oțil și soția lui, Gabriela Prisăcariu, există o diferență de vârstă de 12 ani. Îndrăgitul prezentator are 42 de ani, fiind născut pe data de 24 august 1980, iar frumoasa lui soție are vârsta de 29 de ani, fiind născută pe 22 noiembrie 1992.

Cei doi s-au cunoscut în 2018, atunci când modelul a defilat cu o rochie de mireasă la Antena 1. „În redacția Antenei 1. Eu eram în rochie de mireasă la ora 11:00 dimineața, iar el terminase emisiunea, a mărturisit Gabriela Prisăcariu.

Din acel moment, cei doi și-au dat seama că sunt făcuți unul pentru celălalt și și-au întemeiat o familie împreună, având o minunăție de băiețel, Tiago.

Citește și:

Foto: Instagram

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton