Homepage  / Vedete româneşti

Gabriela Prisăcariu, detalii din culisele căsătoriei cu Dani Oțil. Regula pe care au stabilit-o de la începutul relației

Gabriela Prisăcariu, detalii din culisele căsătoriei cu Dani Oțil. Regula pe care au stabilit-o de la începutul relației
20

de Cristina Țapu,

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil sunt soț și soție din 2021, iar din același an în viața lor a apărut Tiago, fiul lor care le face fiecare zi mai frumoasă. Soția prezentatorului a dezvăluit care este secretul relației lor și regula de la care nu se abat niciodată, indiferent de cât de aglomerat ar fi programul lor.

Gabriela Prisăcariu, secretul relației cu Dani Oțil

Referitor la concediu, Dani și Gabriela au hotărât să își dedice câteva zile doar pentru ei, pe lângă vacanța petrecută împreună cu fiul lor. Aceasta este o regulă pe care au stabilit-o încă de când au devenit părinți și care s-a dovedit a fi foarte eficientă. Gabriela susține că vacanțele în doi sunt esențiale pentru fericirea unui cuplu.

De ce Gabriela Prisăcariu vrea să se mute în altă casă  (5)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 20

„Mie îmi place să fiu organizată, să știu dinainte, să-mi planific tot. Am stabilit lucrul acesta: trebuie să avem câteva zile, o dată la ceva timp, numai pentru noi doi. Atâta vreme cât avem o bonă, avem bunici, deci copilul este pe mâini nu că bune, foarte bune, trebuie să ne permitem luxul ăsta, să plecăm doar noi doi. Cred că este foarte important pentru cuplu să te reconectezi așa o dată la ceva timp”, a declarat Gabriela Prisăcariu, în cadrul unui interviu acordat pentru Ciao.

Soția lui Dani Oțil și Cătălin Botezatu se cunosc de multă vreme, iar Gabriela este una dintre modelele sale preferate, așa cum însuși Cătălin a declarat în repetate rânduri.

„Ăsta este Cătălin! Tot timpul, când mă prinde, mă dezbracă! Nu am ce să fac, soțul știe, e cu aprobare! Deci e ok. (…) Peste meseria mea și peste jobul meu nu se bagă și mă înțelege foarte bine. Apreciez foarte mult lucrul ăsta. Probabil că nu-i convine, dar nu are ce să facă, așa m-a cunoscut!”, a declarat Gabriela atunci când a fost întrebată ce părere are Dani Oțil despre aparițiile sale foarte provocatoare.

Dani Oțil nu este un soț gelos

Gabriela se bucură de tot sprijinul lui Dani, care înțelege pe deplin în ce constă cariera ei. Prezentatorul nu este gelos și nici nu-i reproșează vedetei aparițiile provocatoare. De când a cunoscut-o, el știa foarte bine cu ce se ocupă, așadar Gabriela poate răsufla ușurată că are un partener de viață înțelegător.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au căsătorit în anul 2021, la scurt timp după ce restricțiile impuse de pandemia de coronavirus au fost ridicate. La scurt timp au devenit părinții unui băiețel minunat, pe nume Tiago, iar povestea lor de iubire este apreciată de către fani.

Sursă foto: Instagram Dani Oțil – Gabriela Prisăcariu

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton