; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

161303229_275291454163265_5687649427722070663_n

Gabriela Prisăcariu, primele declarații despre sarcină. Iubita lui Dani Oțil a primit interdicții din partea medicilor

30 March 2021

Dani Oțil (40 de ani) și iubita lui, Gabriela Prisăcariu (28 de ani), au anunțat la sfârșitul săptămânii trecute, în mediul online, că vor deveni părinți.

În această dimineață iubita prezentatorului TV a oferit câteva detalii despre sarcina sa pe InstaStory, iar Dani a precizat în cadrul emisiunii „Neatza' de la Antena 1  că deja știu sexul copilului pe care îl așteaptă 

„Suntem în 16 săptămâni, deci 4 luni. Burtica crește ușor, ușor. Din păcate, la capitolul sport nu o să vă pot arăta exerciții pentru că din motive medicale nu am voie să fac mișcare deloc. Trebuie să stau liniștită. Am pus 2 kilograme. Îmi este foame încontinuu și mănânc foarte multă mâncare. Aș mânca non-stop și numai mâncare consistentă, ciorbiță, tocăniță, foarte multă mâncare gătită. Nu-mi trebuie delce deloc, ceea ce din câte am înțeles este foarte bine! Singurul lucru pe care îl mai pot face este masajul anticelulitic', a spus Gabriela Prisăcariu în mediul online.

Se pare că și Gabriela, la fel ca Dani Oțil, nu înțelege de ce oamenii insistă cu anumite întrebări legate de viața intimă a unui cuplu. Fotomodelul a încercat să explice urmăritorilor săi că, poate, anumite cupluri nu reușesc din cauza unor probleme de sănătate să aibă copii:

„Mă bucur că am terminat cu mesajele acelea: Bă, voi când faceți un copil?. De ce vă băgați cu bocancii în viețile oamenilor? Poate unele cupluri nici nu pot face copii, de ce trebuie să dați astfel de mesaje? Am terminat cu mesajele astea, acum aștept să înceapă mesajele când vă căsătoriți și când faceți un nou copil', a mai spus Gabriela Prisăcariu.

Dani Oțil a cerut-o de soție pe  Gabriela  la începutul anului 2020, în timpul unei vacanțe în Mexic. Cei doi formează un cuplu de mai bine de trei ani. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare