Homepage  / Vedete româneşti

Gabriela Prisăcariu, noi imagini adorabile din vacanța cu Tiago: „Nu se pune problema să mă bronzez”

Gabriela Prisăcariu, noi imagini adorabile din vacanța cu Tiago: „Nu se pune problema să mă bronzez”
14

de Cristina Țapu,

Gabriela Prisăcariu a plecat în vacanță, la mare, alături de fiul ei. Soția lui Dani Oțil a distribuit noi imagini adorabile pe contul personal de Instagram, iar fanii au fost încântați să vadă noi fotografii cu Tiago. Cum a surprins-o micuțul pe mama sa.

Gabriela Prisăcariu, noi imagini adorabile cu Tiago

Gabriela Prisăcariu se află la mare, în stațiunea Olimp. Soția prezentatorului profită de temperaturile generoase pentru a face plajă, însă nu are timp de odihnă, după cum ea însăși le-a mărturisit fanilor. „Nu se pune problema să mă bronzez”, a scris Gabriela Prisăcariu, în dreptul mai multor imagini în care apare alături de fiul său, Tiago, care este plin de energie și vrea să se joace constant, nu să stea liniștit.

tiago-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

În timp ce Dani era în București, unde prezenta emisiunea „Neatza!”, Gabriela l-a filmat pe micuțul Tiago în timp ce se distra la un loc de joacă, dând dovadă de mult curaj. „Îmi stă inima… @daniotil… cine l-a învățat?”, a scris fotomodelul într-o postare pe Insta Story, în cursul zilei de miercuri.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au căsătorit în anul 2021, la scurt timp după ce restricțiile impuse de pandemia de coronavirus au fost ridicate. La scurt timp au devenit părinții unui băiețel minunat, pe nume Tiago, iar povestea lor de iubire este apreciată de către fani. Dani vorbește adesea despre relația pe care o are și nu ezită să facă mici glume.

Gabriela și Dani nu-și mai doresc un copil

Chiar dacă există o diferență de 12 ani între ea și Dani Oțil, Gabriela și-a găsit liniștea în relația cu matinalul de la Antena 1. Nu a fost deranjată niciodată de relațiile anterioare ale lui Oțil și chiar a glumit în legătură cu povestea pe care Dani Oțil a trăit-o cu Mihaela Rădulescu.

În ciuda faptului că Tiago este lumina ochilor lor, iar venirea lor pe lume le-a schimbat viața radical, Dani Oțil nu-și dorește ca familia lui să devină mai numeroasă, așadar este exclus ca Tiago să aibă o surioară sau un frățior în viitorul îndepărtat.

„Lasă, lasă, că unul îmi ajunge. E suficient. Nu vrea să-mi imaginez ce pot face doi în casă”, a răspuns Dani Oțil atunci când a fost întrebat dacă și-ar mai dori încă un copil.

Gabriela știe clar care sunt planurile pentru viitorul fiului său și are o interdicție cât se poate de clară pentru Dani Oțil atunci când vine vorba despre fiul lor, micuțul Tiago.

Dani Oțil este pasionat de curse și de motociclete, însă nu se poate spune același lucru și despre Gabriela Prisăcariu, care consideră că aceste activități sunt unele cu un grad ridicat de accidentare.

Așadar, este de înțeles motivul pentru care Gabriela nu și-ar dori ca fiul ei să moștenească spiritul plin de adrenalină de la tatăl său. Mai mult decât atât, Gabriela i-a interzis clar lui Dani să-l introducă pe Tiago în lumea motociclismului.

Sursă foto: Instagram Gabriela Prisăcariu

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton