Homepage  / Vedete româneşti

Gabriela Prisăcariu, imagini adorabile alături de fiul ei. Ce a spus despre nuntă. „O singură persoană a lipsit”

Gabriela Prisăcariu, imagini adorabile alături de fiul ei. Ce a spus despre nuntă. „O singură persoană a lipsit”
9

de Roxana Mirea,

Gabriela Prisăcariu a publicat noi imagini adorabile alături de fiul ei, Tiago. Momentele emoționante mamă-fiu au fost surprinse în timpul vacanței de după nuntă. După ce și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu, Dani Oțil și soția lui au plecat la mare, împreună cu fiul lor. Pe de altă parte, Gabriela a făcut noi declarații despre nuntă și a spus ce persoană dragă ei a lipsit de la eveniment.  

Gabriela Prisăcariu, imagini adorabile alături de fiul ei 

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au căsătorit religios, pe 30 iulie, la mai bine de un an după ce s-au căsătorit civil. Nunta a fost una cu fast, iar invitații au petrecut până spre dimineață. Toată lumea s-a distrat pe cinste, iar Gabriela a strălucit într-o rochie de mireasă simplă, dar superbă. După marele eveniment, cei doi soți au plecat în luna de miere. Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu n-au ales o destinație exotică pentru vacanța lor după nuntă, ci s-au bucurat de clipe de relaxare pe litoralul românesc. 

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu nu au fost singuri. Aceștia l-au luat în vacanță și pe fiul lor, Tiago. Cu toții tocmai ce s-au întors de la mare, însă Gabriela a publicat câteva imagini adorabile cu fiul ei, pe Instagram, din vacanță, imagini în care Tiago radiază de fericire să fie în brațele iubitoare ale mamei lui. 

gabriela-prisacariu-imagini-adorabile-alaturi-de-fiul-ei-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Pe de altă parte, Dani Oțil a publicat un colaj cu două imagini în care îl ține de mână pe Tiago. „Ne-am întors fix în același loc, să vedem cât am crescut fiecare”, a scris el în dreptul colajului.  

Gabriela Prisăcariu, noi declarații despre nuntă 

Gabriela Prisăcariu, proaspăt întoarsă din vacanță, a făcut noi declarații despre nunta lor de vis.  

„Încă nu ne-am revenit din toată această nebunie frumoasă a nunții. Totul a trecut atât de repede. Parcă am clipit și, gata, s-a terminat totul. Mi-aș fi dorit să dansez mai mult, să mănânc, să beau, să stau mai mult de vorbă cu familia, mai ales că au venit toate rudele mele și asta m-a bucurat enorm pentru că au făcut un efort oamenii. Au venit din Italia, Spania, Botoșani, cu copii. M-am bucurat enorm pentru că eu țin extrem de mult la unchii și mătușile mele. Ei m-au crescut, practic, pentru că eu am crescut la țară de la 9 luni până la 5 ani. Ei sunt familia mea și țin extrem de mult la ei. O singură persoană a lipsit și mi-aș fi dorit din suflet să fie acolo, și anume bunicul meu, dar așa este viața. Nu o să mă mai emoționez acum pentru că am plâns suficient de mult la nuntă. După biserică, credeam că nu mai am machiaj. A fost totul extrem de frumos. Dacă aveți nunta în viitor, bucurați-vă și savurați fiecare secundă. Trece extrem de repede totul. (…) 

Noi ne-am gândit foarte mult dacă să facem nuntă sau nu pentru că nouă nu ne plac nunțile, ca să fiu sinceră, dar ne-am dorit extrem de tare să mergem la biserică și atunci s-a legat și această petrecere, care a ieșit… Noi ne-am simțit extrem de bine, mai ales că nu a fost o nuntă mare. A fost doar cu familia și prietenii și atunci totul a fost așa, din suflet”, a povestit Gabriela Prisăcariu pe Instagram.  

Mesajul emoționant al nașei Roxana Ionescu. Ce le-a transmis lui Dani Oțil și Gabrielei Prisăcariu după nuntăIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  4 / 9

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton