Homepage  / Vedete româneşti

Gabriela Prisăcariu, pictorial incendiar în vacanța din Maroc. Cum arată soția lui Dani Oțil în costum de baie

Gabriela Prisăcariu, pictorial incendiar în vacanța din Maroc. Cum arată soția lui Dani Oțil în costum de baie
12

de Cristina Țapu,

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au bucurat de o vacanță de poveste departe de casă, chiar în preajma sărbătorilor. Cei doi îndrăgostiți au avut parte de o escapadă romantică, în doi, în Marrakesh. Gabriela Prisăcariu nu a ratat ocazia de a se fotografia în costum de baie, iar fanii au putut să-i admire trupul tras ca prin inel.

Gabriela Prisăcariu, pictorial incendiar în vacanța din Maroc

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au fost plecați câteva zile într-o vacanță în Marrakesh, fără fiul lor Tiago. Cei doi s-au bucurat de razele soarelui și de temperaturile ridicate, iar Gabriela Prisăcariu s-a fotografiat în constum de baie și a distribuit imaginile pe contul personal de Instagram.

Gabriela pune foarte mult accent pe modul în care arată și este foarte atentă la dieta pe care o urmează, așadar are o formă fizică la care multe femei nu ar putea decât să viseze.

gabriela-otil-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Îmbrăcată într-un costum de baie negru, Gabriela a pozat provocator la piscină și și-a etalat trupul sculptat. Mulți internauți s-au grăbit să o complimenteze pentru modul în care arată. Pe de altă parte, au existat și voci care au susținut că soția lui Dani Oțil ar trebui să se îngrașe pentru că ar fi mult prea slabă.

Gabriela este una dintre fotomodelele preferate ale lui Botezatu, iar creatorul de modă nu se dă în lături de la nimic pentru a o avea pe podium.

În urmă cu mai multe luni, Cătălin Botezatu a lansat o nouă colecție de haine, iar printre modelele care au defilat pe podium s-a numărat și Gabriela Prisăcariu. Eforturile pe care le-a despus Botezatu pentru a o convinge pe soția lui Dani Oțil să participe la eveniment au fost, însă, unele considerabile. Creatorul de modă s-a oferit chiar să fie și bona lui Tiago doar pentru ca aceasta să poată defila pe catwalk!

Gabriela și Dani s-au căsătorit în anul 2021

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au căsătorit în anul 2021, la scurt timp după ce restricțiile impuse de pandemia de coronavirus au fost ridicate. La scurt timp au devenit părinții unui băiețel minunat, pe nume Tiago, iar povestea lor de iubire este apreciată de către fani. Dani vorbește adesea despre relația pe care o are și nu ezită să facă mici glume.

Chiar dacă există o diferență de 12 ani între ea și Dani Oțil, Gabriela și-a găsit liniștea în relația cu matinalul de la Antena 1. Nu a fost deranjată niciodată de relațiile anterioare ale lui Oțil și chiar a glumit în legătură cu povestea pe care Dani Oțil a trăit-o cu Mihaela Rădulescu.

Sursă foto: Instagram Gabriela Prisăcariu

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton