Homepage  / Televiziune

Gabriela Lucuțar, eliminată de la Chefi la cuțite 2024. Reacția lui Alexandru Sautner: „Doamne ferește ce am văzut în farfurie!”

Gabriela Lucuțar, eliminată de la Chefi la cuțite 2024. Reacția lui Alexandru Sautner: „Doamne ferește ce am văzut în farfurie!”
7

de Roxana Mirea,

O nouă ediție a emisiunii „Chefi la cuțite” a fost difuzată luni, 29 aprilie 2024, la Antena 1, iar Gabriela Lucuțar, cunoscută și ca Regina Întunericului, a fost eliminată. Așadar, chef Alexandru Sautner a mai pierdut un concurent din echipa lui. „Doamne ferește ce am văzut în farfurie!” a fost reacția juratului.  

Gabriela Lucuțar, eliminată de la Chefi la cuțite 2024 

O nouă ediție a emisiunii „Chefi la cuțite” a fost difuzată ieri, 29 aprilie 2024, iar echipa câștigătoare a fost cea a lui chef Orlando Zaharia. Așadar, echipa verde nu a intrat la duel. Ulterior, cei patru jurați au gustat din preparatele concurenților din echipa galbenă și echipa roz. Mihai Dragomir a obținut 20 de puncte și un avantaj puternic, dar fericirea nu a durat mult pentru chef Alexandru Sautner pentru că acesta a mai pierdut un concurent din echipă. Gabriela Lucuțar, cunoscută și ca Regina Întunericului, a fost eliminată. Aceasta nu a gătit până acum cu foie gras, motiv pentru care a ajuns într-o situație dificilă, așa că a plecat acasă cu doar 4 puncte.  

Regina Întunericului a fost surprinsă de vestea că trebuie să părăsească show-ul culinar. Aceasta i-a spus lui chef Alexandru Sautner că starea ei de spirit nu a fost bună și nici ingredientul primit nu a ajutat-o, potrivit a1.ro. 

„Nu am avut niciun fel de inspirație!”, a spus Gabriela Lucuțar. 

Gabriela Lucuțar, eliminată de la Chefi la cuțite 2024. (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Regina Întunericului, după ce a fost eliminată de la Chefi la cuțite 2024 

Doamne ferește ce am văzut în farfurie! Sincer, aș vrea să țin măcar 10 secunde de reculegere pentru săraca rață care a murit degeaba! Doamne ferește! Dacă vrei să ai clienți la tine acolo, dă-le un preparat de ăsta. Îi ia inima imediat. Cea mai mare dezamăgire!”, a fost reacția lui chef Alexandru Sautner. 

Eu i-am dat foie gras Reginei ca să plece acasă. Am pierdut, dar am și câștigat!”, a zis și Claudia Sauliuc. 

„Îmi venea să plâng! Nu m-am străduit suficient. Indiferent de cât de obosită sunt în viața de zi cu zi, nu pierd atât de repede. De fapt, eu nu pierd niciodată! Consider că nu am pierdut nici acum, am cunoscut niște oameni minunați. Poate am făcut niște răutăți… Aș fi vrut să mai stau!”, a declarat Gabriela Lucuțar. 

Sursa Foto: Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton