; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Firea denise rifai

Gabriela Firea, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”: „V-a amenințat Liviu Dragnea cu moartea?”

22 June 2021

Șirul invitaților din cadrul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai' continuă, publicul telespectator va avea parte în ediția de marți a emisiunii, difuzată la ora 23:00, la Kanal D de un interviu de colecție. Gabriela Firea, fost primar al Capitalei face clarificări asupra unor informații apărute în presă, care au stârnit interesul public de-a lungul timpului.

Gabriela Firea și-a început cariera în presă în anii 90, reușind performanța ca într-un timp foarte scurt să lucreze cu cei mai importanți oameni ai Statului român; la doar 27 de ani aceasta era purtător de cuvânt al Guvernului României, în mandatul lui Mugur Isărescu. Imaginea publică și-a consolidat-o ca jurnalist, urmând apoi cariera în domeniul politic, unde  a ocupat, pe rând, două mandate de senator și a devenit primul primar femeie pe care l-a avut Bucureștiul. În prezent, Gabriela Firea este prim-vice președinte PSD și unul dintre cei mai vocali lideri ai partidului său.

 „De ce nu ați rezolvat problema traficului din București?', „Va temeți că veți fi mazilită politic de Marcel Ciolacu?',  „Ați dat bisericii milioane de euro pentru voturi ?',  „Este soțul șeful dvs. politic?',  „V-a amenințat Liviu Dragnea cu moartea?', „ V-au pus viața în pericol problemele de sănătate?', „ De ce vî era atât de frică de tată?',  „Când ați plâns ultima dată?' sunt doar câteva dintre intrebarile adresate Gabrielei Firea în ediția de marți a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai', difuzată la ora 23:00, la Kanal D.   

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare