Homepage  / Vedete româneşti

Gabriela Firea a fost soacră mare în weekend. Prietena ei, Mirela Vaida, a făcut show la nunta fastuoasă a lui Tudor-Ștefan Firea

Gabriela Firea a fost soacră mare în weekend. Prietena ei, Mirela Vaida, a făcut show la nunta fastuoasă a lui Tudor-Ștefan Firea
16

de Redactia Tvmania,

A fost un weekend emoționant pentru Gabriela Firea. Fostul ministru a anunțat, pe Facebook, că fiul ei cel mare, Tudor Ștefan, s-a însurat cu Eva Emilie sâmbătă, 7 octombrie. Imagini de la nunta elegantă, care a reunit vedete și politicieni, la un local de lux din București.

Tudor Ștefan Firea are 28 de ani și este fiul Gabrielei Firea din căsnicia cu regretatul Răsvan Firea, care a decedat în anul 2010, la 54 de ani. Discret și deloc interesat să devină cunoscut, Tudor a fost mire în weekend, iar mama lui nu s-a putut abține să nu publice imagini de la fericitul eveniment. Aleasa lui Tudor este Eva Emilie, care a strălucit în rochia de mireasă, simplă, diafană și de bun gust.

„Casă de piatră, Tudor-Ștefan și Eva Emilie! Toată viața mi-am dorit o fată și acum o am, ca soție a primului meu băiat. Noi, alături de Nicoline și Matthew Lesley – părinții miresei, dragii nași Cătălina și Gigi (n.r. Gigi Nețoiu), întreaga familie și prietenii iubitori vă dorim să aveți împreună o viață lungă și frumoasă, casa plină de binecuvântări, credință, înțelegere din priviri, iertare rapidă atunci când apar mici discuții. Asta înseamnă dragostea deplina!

Cea mai mare bucurie a unei mame este să-și vadă copiii sănătoși, împliniți, la casa lor. Mulțumim Bunului Dumnezeu pentru această mare bucurie!”, a fost mesajul Gabrielei Firea. Fostul ministru al Familiei și Egalității de Șanse a publicat pe Facebook câteva imagini de la cununia civilă și cea religioasă.

nunta-baiat-gabriela-firea-7Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 16

Mirela Vaida a cântat la nuntă și a avut un mesaj special pentru Gabriela Firea

Soțul Gabrielei Firea, primarul orașului Voluntari, Florentin Pandele, este cel care a oficiat cununia civilă, după cum se vede în imaginile din galeria de mai sus. După ceremonia religioasă, mirii, nașii și familiile lor și-au așteptat invitații la restaurantul unui hotel de lux din centrul Bucureștiului. De la eveniment nu a lipsit Mirela Vaida, solistă și prezentatoarea emisiunii „Acces direct”, de la Antena Stars. O leagă o prietenie veche de Gabriela Firea și a ținut să scrie câteva gânduri în social media, legat de nunta din weekend.

„Aseară am avut bucuria de a participa la unul dintre cele mai frumoase și mai emoționante evenimente din viața oricărei mame: cununia primului născut! Gabriela Firea a a fost soacră mare! Eu am participat și am cântat și la botezurile celor doi băieți mai mici ai Gabrielei, așa încât am fost cu atât mai onorată să iau parte la cununia lui Tudor și a Evei, aseară, într-un eveniment super elegant și exclusivist, organizat de Carmen Ioniță.

Mă bucur pentru Gabriela, pentru că mă leagă de ea o prietenie veche: amândouă suntem moldovence, suntem mame de 3 copii, ne leagă carieră în TV, pentru că am fost colege, și, nu în ultimul rând, lumea zice că semănăm: purtăm cărarea și bretonul pe aceeași parte, avem bărbia ascuțită și.. suntem cele mai mari petrecăretee! Noi două stăm pe ringul de dans toată noaptea!

Felicitări, dragă Gabi, și îți mulțumesc că ai avut, din nou, încredere în mine să îmi dai pe mână un așa eveniment grandios, pe care l-am prezentat cu tot dragul, și în care am cântat cu multă bucurie, alături de mari artiști ai României! Felicitări mirilor și Casă de Piatră! Abia așteptăm următoarele evenimente fericite!”, a fost mesajul Mirelei Vaida.

Citește și: Mirela Vaida, imagini superbe din vacanța în Italia. „Așa a început aventura noastră romantică”

Citește și: Alessandra Stoicescu și soțul ei au aniversat 10 ani de la nuntă. Ce mesaj emoționant a transmis vedeta

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton