; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Gabriela cristea

Gabriela Cristea va naște prematur. Care este motivul

11 January 2019

Nu mai e mult până când Gabriela Cristea va aduce pe lume cel de-al doilea copil. Se pare însă că vedeta va naște prematur, mai exact cu câteva săptămâni înainte de termen, iar anunțul a fost făcut chiar de ea. 

Gabriela Cristea este însărcinată în 7 luni și va aduce pe lume tot o fetiță. Gabriela a fost invitată la emisiunea „Xtra Night Show', de la Antena 1, unde a oferit detalii despre sarcina sa:

„Eu nasc în martie, pe undeva pe la jumătate… Eu va trebui să nasc mai repede pentru că n-am doi ani între cezariene, cu două-trei săptămâni mai devreme' – a dezvăluit Gabriela Cristea care, totodată, a vorbit și despre problemele pe care le-a avut din cauza unei laringite:

„Singurul lucru care pe mine m-a salvat a fost că am făcut aerosoli cu ser fiziologic… Într-o noapte, când nu puteam să respir, Tavi s-a ridicat și mi-a zis să mă duc să beau o țuică și să vin înapoi… Eu am crezut că o să mă țină și pe mine două zile, dar nu! A fost virală treaba și inițial a avut-o Victoria, dar o formă ușoară. După care Tavi a făcut o formă, dar nu la fel cum am avut-o eu. Lui i-a trecut în câteva zile', – a povestit aceasta. 

Gabriela Cristea, în vârstă de 44 de ani, este căsătorită cu muzicianul Tavi Clonda, 39 de ani, și au împreună o fetiță pe nume Bella Victoria Margot, în vârstă de aproape doi ani. 
Citeşte întreaga ştire:Gabriela Cristea va naște prematur. Care este motivul

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare