Homepage  / Vedete româneşti

Gabriela Cristea, urmărită de ghinion. A fost diagnosticată cu pneumonie, iar casa i-a fost distrusă de inundații: „A venit potopul”

Gabriela Cristea, urmărită de ghinion. A fost diagnosticată cu pneumonie, iar casa i-a fost distrusă de inundații: „A venit potopul”
14

de Cristina Țapu,

Gabriela Cristea și Tavi Clonda nu au timp de odihnă. După ce zilele trecute mai multe furtuni puternice au avut loc în Capitală, locuința celor doi a fost puternic afectată și au fost nevoiți să intervină rapid pentru a remedia situația.

Gabriela Cristea, urmărită de ghinion

În acest weekend, mai multe regiuni din țară au fost afectate de vreme instabilă, caracterizată prin ploi torențiale și grindină. Printre cei vizați s-au numărat și Gabriela Cristea și soțul ei, ale căror casă s-a inundat din cauza cantității mari de apă.

Prezentatoarea TV nu s-a îngrijorat prea tare din cauza acestei situații, deoarece locuința lor este în proces de reparații oricum. Așa cum și-a obișnuit deja fanii, Gabriela a povestit despre acest incident pe pagina personală de Facebook.

gabriela cristeaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

După ce a aflat că suferă de o pneumonie, prezentatoarea TV s-a confruntat și cu o altă problemă majoră. Casa în care locuiește împreună cu soțul ei și fetițele lor a fost inundată din cauza furtunii din acest weekend.

„A venit potopul, fraților! Am pus ligheanul ca pe vremea lui mam mare. A curs apă peste tot. Mă sună vecinii ‘ce ați pățit, cum ați pățit?’ A venit potopul. Bărbatul meu a făcut curățare la piscină, a pus apă proaspătă. Nu mai pot, eu în continuare nu pot să mă mișc din cauza pneumoniei.

Noroc că se ocupă el și strânge tot ce trebuie strâns. Am închis toate geamurile, ne sufocăm de căldură în casă, că e umezeală. A căzut și curentul ca să fie treaba treabă”, a transmis Gabriela Cristea, pe pagina contului personal de Facebook.

Gabriela Cristea a transmis un mesaj clar tuturor celor care o critică

Gabriela Cristea distribuie adesea clipuri video pe pagina sa de Facebook în care apare în ținute de casă, fără strop de machiaj. Deși există numeroși fani care o apreciază tocmai pentru naturalețea pe care o afișează, vedeta are parte și de numeroase critici. Sătulă să citească mesaje în care i se spune că nu este îngrijită și că a pierdut lupta contra kilogramelor în plus, Gabriela a ripostat.

Într-un mesaj amplu pe Facebook, Gabriela a explicat care sunt motivele pentru care nu mai acceptă să primească cuvinte neplăcute din partea celor care o urmăresc în mediul online. Ea le-a recomandat celor care sunt nemulțumiți de conținutul pe care-l distribuie să o blocheze și să-și vadă de viață în continuare, nu să arunce cu venin.

În plus, ea a dezvăluit și care este motivul pentru care adesea apare fără pic de machiaj în filmările sale. Vedeta dorește să promoveze normalitatea, așadar este logic că nu va apărea la prima oră a dimineții fardată complet și îmbrăcată la patru ace. Nimeni nu locuiește așa în propria casă și nimeni nu arată impecabil atunci când se află în confortul locuinței, susține Gabriela Cristea.

Sursă foto: Instagram – Facebook Gabriela Cristea

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton