Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Ce au pățit Gabriela Cristea și Tavi Clonda în vacanța din Franța. „Mai aveam puțin și intram în depresie”

Ce au pățit Gabriela Cristea și Tavi Clonda în vacanța din Franța. „Mai aveam puțin și intram în depresie”
6

de Redactia Tvmania

Într-o postare recentă pe rețelele sociale, Gabriela Cristea a împărtășit experiențele inedite pe care ea și soțul ei, Tavi Clonda, le-au avut în timpul vacanței lor în Franța. Prezentatoarea de la Antena Stars a dezvăluit momentele pline de aventură, dar și neașteptatele întâmplări care au colorat călătoria lor.

Cuplul a plecat într-o escapadă minunată în Franța acum câteva zile. Pornind din Cannes, au început o călătorie plină de surprize. Obiectivul lor era să exploreze frumusețea pitorească a orașelor și a plajelor celebre, transformând fiecare moment într-o amintire de neuitat.

De la Saint-Tropez la Coasta de Azur

Cu o mașină închiriată și inima plină de dorința de aventură, Gabriela și Tavi au străbătut drumul spre orașul Saint-Tropez. Plajele cu nisip fin și apele albastre cristaline i-au cucerit instantaneu, oferindu-le relaxare și ocazia de a se bucura unul de prezența celuilalt.

Fără fetițele lor alături, cuplul a ales să-și dedice această călătorie relaxării și explorării. Ei au explorat străzile înguste ale vechilor orașe, au savurat specialitățile culinare locale și au simțit farmecul fiecărui loc pe care l-au vizitat. Gabriela a subliniat că această vacanță a adus o pereche căsătorită mai aproape ca niciodată.

Peripețiile din Cannes

Printre momentele amuzante și aventurile neașteptate, Gabriela a dezvăluit și o întâmplare petrecută în Cannes.

„Bună dimineața, dragilor, vă spun astăzi, cu o voce puțin mai bună decât am avut ieri!

Am făcut pauză vocală, practic mai aveam puțin și intram în depresie din cauza faptului că nu reușeam să vorbesc. Și astăzi o să fac pauză vocală pe cât o să se poată, și evident că voi lua multe medicamente, pentru că altfel nu se poate”, s-a adresat recent prezentatoarea fanilor.

369451106_18035432836534334_2859624432764585793_nIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Gabriela Cristea: „Nu ai rezervare, nu mănânci”

Vedeta a continuat ulterior dezvăluirile:

„Problema mea este că am stat într-un ventilator și de acolo mi s-a tras. Dar, mă rog, știți cum e, nu mai stai să cauți vinovații și încerci să remediezi problemele. Între timp însă, vom avea și astăzi o zi plină și am început cu un mic-dejun aici, la hotel, și ei merg foarte mult pe zona de patiserie, așa cum v-am arătat și ieri (…).

Ieri a fost rupt de foame (n. r. – Tavi Clonda), pentru că nu a mâncat decât micul-dejun și cina. Probabil că o să mă întrebați de ce am mâncat de dimineață, și după abia seara, pentru că aici lucrurile se întâmplă în felul următor: nu ai rezervare, nu intri. Nu ai rezervare, nu mănânci. Sau te duci și te rogi de diverși ca să te lase să intri la restaurant.

De altfel, Tavi v-a arătat și în video aseară, dacă vii de pe plajă nu prea ai șanse să mănânci, pentru că înainte trebuie să treci pe la camera de hotel, să te faci frumos. Și după aceea, dacă ei te scanează și arăți bine te primesc, dacă nu, trebuie să mergi mai departe, să cauți în altă parte”, a explicat Gabriela Cristea, în clipul video postat pe Facebook.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton