; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Gabriela cristea

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au stabilit botezul micuței Iris. Când va fi creștinată a doua fetiță a lor

16 May 2019

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au stabilit botezul micuței Iris. Familia se pregătește de un eveniment foarte important, creștinarea fetiței. Vor păși toți în biserică, mai fericiți ca niciodată. 

 

Abia așteptau să devină părinți pentru prima oară, dar iată cât de repede trece timpul, cei doi pregătindu-se deja de botezul lui Iris, a doua lor fetiță.

Și pentru că un nume de floare se potrivește sezonului cald, atunci va avea loc și marele eveniment din viața lor. Gabriela Cristea a anunțat, la emisiunea „Răi da Buni’, că botezul mezinei ei va avea loc undeva la sfârșit de august, început de septembrie.

Cine vor fi nașii lui Iris, a doua fetiță a Gabrielei Cristea și a lui Tavi Clonda

Pentru ea, viața a început după 40 de ani. Atunci când l-a cunoscut pe Tavi, dragostea vieții ei, și a reușit să rămână însărcinată, după multe fertilizări in vitro, speranțe deșarte și o sarcină pierdută… Gabriela Cristea este o luptătoare, iar viața i-a oferit, în schimb, cel mai frumos cadou: două fetițe perfect sănătoase. 

Ca și în cazul Victoriei, (fiica cea mare a familiei), mezina va avea aceiași nași.

„Cristina și Mădălin Ionescu, Andreea, sora lui Tavi, și, de asemenea, prietenul nostru Tudor Marian', a declarat Gabriela Cristea pentru revista Viva. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare