Homepage  / Vedete româneşti

Gabriela Cristea, detalii din culisele relației cu Tavi Clonda: „Uneori mă sperie chestia asta”

Gabriela Cristea, detalii din culisele relației cu Tavi Clonda: „Uneori mă sperie chestia asta”
18

de Cristina Țapu,

Gabriela Cristea și Tavi Clonda formează unul dintre cele mai durabile și apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. În această primăvară, cei doi au sărbătorit 9 ani de căsătorie, iar relația lor durează de mai bine de un deceniu, perioadă în care au clădit o familie frumoasă și unită. Într-un interviu recent, prezentatoarea TV a împărtășit câteva dintre secretele care au contribuit la succesul mariajului său cu artistul.

Gabriela Cristea a dezvăluit secretul relației cu Tavi Clonda

Recent, moderatoarea a discutat deschis despre căsătoria ei cu artistul. Ea a subliniat importanța comunicării și respectului reciproc în relația lor, recunoscând că, deși nu totul este întotdeauna perfect, efortul constant de a împărtăși și de a se sprijini reciproc a fost esențial pentru durabilitatea mariajului lor.

Un alt aspect esențial al mariajului lor este implicarea activă a lui Tavi Clonda în viața de familie. Gabriela Cristea a lăudat devotamentul soțului ei ca tată și partener, evidențiind rolul său crucial în creșterea celor două fiice ale lor, Victoria și Iris.

Tavi le spune și nu fetelor, dar cred că vocația lui cea mai mare în această viață este să fie tată. Trebuie să îi recunoști meritul omului, nu ai ce să faci!

„Uneori mă sperie chestia asta, dar nu mă simt dată la o parte. De fiecare dată m-a încurajat să fiu și eu părtașă la tot ce înseamnă familie. ”, a povestit Gabriela Cristea, într-un interviu acordat pentru Unica.

Gabriela Cristea, despre lupta cu infertilitatea. Ce i-a răspuns Tavi Clonda când i-a oferit posibilitatea să se despartă de ea (4)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 18

Tavi Clonda și Gabriela Cristea formează un cuplu de ani întregi și sunt căsătoriți din anul 2015. Deși se spune că secretele nu au ce căuta între doi soți, iată că Tavi a aflat foarte târziu ce salariu are Gabriela, la multă vreme după ce au ajuns în fața altarului și și-au jurat credință veșnică.

În 2015, cei doi s-au căsătorit și și-au jurat credință veșnică în fața divinității. După o căsnicie eșuată cu Marcel Toader, care a trecut în neființă în 2019, prezentatoarea TV a fost extrem de atentă la alegerea următorului bărbat care va face parte din viața ei.

Gabriela Cristea a dezvăluit faptul că Tavi Clonda a aflat despre salariul pe care-l primește Gabriela abia după ce s-au căsătorit, afirmând că acesta câștigă aproape la fel de mult ca și ea.

Prezentatoarea de la Antena Stars a dezvăluit că ea și soțul ei împart responsabilitatea pentru cheltuieli, iar toate resursele financiare ale familiei sunt gestionate în interesul lor comun. Gabriela Cristea a subliniat că Tavi Clonda câștigă aproape la fel de mult ca și ea.

Gabriela Cristea nu dorește să lase averea moștenire fiicelor sale

Gabriela Cristea dorește ca fiicele sale să muncească pentru proprii bani și capricii. Deși intenționează să le lase casa moștenire, vedeta nu ia în calcul să le cedeze și un cont bancar cu rezerve considerabile. Mai mult, deși mulți o îndeamnă, nu dorește să economisească nici pentru bătrânețe. Până când va ajunge la vârsta pensionării intenționează să se bucure pe deplin de banii obținuți călătorind în destinații de poveste.

„Mi se pare foarte important să profiți de banii pe care îi muncești și nu să-i pui la saltea, cum s-ar spune,  pentru că vor veni alții după tine și cu siguranță îi vor cheltui și poate nu o să facă treaba asta cu cap, pentru că una e să cheltui banii pe care tu îi produci, și alta e să cheltui banii altcuiva. Banii nemunciți se vor cheltui foarte rapid. Banii pe care i-ai câștigat tu, întotdeauna vor fi chivernisiți și vor fi folosiți de așa manieră încât să te ducă mai multă vreme și să-ți satisfacă poate mai multe capricii decât cum ar putea să satisfacă unuia sau altuia”, a povestit Gabriela Cristea, pe pagina personală de Facebook.

Sursă foto: Instagram Gabriela Cristea

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton