Homepage  / Vedete româneşti

Gabriela Cristea, mesaj dur pentru toți cei care o critică. Vedeta nu mai acceptă să primească mesaje jignitoare: „Și eu sunt om și am sentimente”

Gabriela Cristea, mesaj dur pentru toți cei care o critică. Vedeta nu mai acceptă să primească mesaje jignitoare: „Și eu sunt om și am sentimente”
17

de Redactia Tvmania

;Gabriela Cristea, în vârstă de 49 de ani, este una dintre vedetele care petrec mult timp pe rețelele de socializare. Ea își ține la curent fanii cu evenimentele care au loc în viața sa și le împărtășește diferite rețete delicioase. Există multe persoane care o apreciază, dar și critici care folosesc cuvinte dure la adresa sa. Sătulă să citească mesaje cu un limbaj neadecvat, Gabriela a pus piciorul în prag și a reacționat!

Gabriela Cristea, mesaj dur pentru toți cei care o critică

Gabriela Cristea distribuie adesea clipuri video pe pagina sa de Facebook în care apare în ținute de casă, fără strop de machiaj. Deși există numeroși fani care o apreciază tocmai pentru naturalețea pe care o afișează, vedeta are parte și de numeroase critici. Sătulă să citească mesaje în care i se spune că nu este îngrijită și că a pierdut lupta contra kilogramelor în plus, Gabriela a ripostat.

Într-un mesaj amplu pe Facebook, Gabriela a explicat care sunt motivele pentru care nu mai acceptă să primească cuvinte neplăcute din partea celor care o urmăresc în mediul online. Ea le-a recomandat celor care sunt nemulțumiți de conținutul pe care-l distribuie să o blocheze și să-și vadă de viață în continuare, nu să arunce cu venin.

gabriela cristeaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 17

„Au fost multe momente în care m-am întrebat de ce suntem atât de răi și de ce avem tendința de a îi judeca pe alții. Cineva mi-a zis: Arăți ca o balenă. Asta nu mă mai afectează, e la ordinea zilei, dar am fost curioasă să văd cine își permite să spună chestia asta. M-am dus pe pagina de Facebook a acelei persoane și ce credeți, era o doamnă supraponderală, o doamnă care se vedea că nu se îngrijește în general și totuși și-a permis să zică aceste lucruri despre mine”, a povestit Gabriela Cristea.

De ce Gabriela Cristea apare fără strop de machiaj în filmările pe care le distribuie

În plus, ea a dezvăluit și care este motivul pentru care adesea apare fără pic de machiaj în filmările sale. Vedeta dorește să promoveze normalitatea, așadar este logic că nu va apărea la prima oră a dimineții fardată complet și îmbrăcată la patru ace. Nimeni nu locuiește așa în propria casă și nimeni nu arată impecabil atunci când se află în confortul locuinței, susține Gabriela Cristea.

„Aud deseori: De ce apari nemachiată? Pentru că încerc să promovez normalitatea. Normalitatea unei femei nu înseamnă că atunci când se trezește sare direct în papuci și își pune o tonă de machiaj pe față. Eu fac asta în fiecare zi pentru că trebuie să merg la emisiune, dar atunci când nu merg, nu mă machiez. Încerc să fiu normală și naturală, iar lucrurile astea ar trebui să fie promovate, nu machiajul”, a spus Gabriela Cristea, conform Unica.

În concluzie, Gabriela i-a îndemnat pe cei care o urmăresc să-și aleagă cu mai multă atenție cuvintele pe care le folosesc atunci când îi scriu mesaje. La sfârșitul zilei, și Gabriela este doar un om, cu sentimente și stări ca fiecare dintre noi, iar cuvintele pe care le citește au un impact negativ asupra stării sale.

„N-am să permit nimănui pe care îl primesc în casă sau pe rețelele de socializare să mă jignească doar pentru că sunt persoană publică. Și eu sunt om, și eu am sentimente, și eu mă supăr”, a fost concluzia vedetei.

Gabriela Cristea a debutat în televiziune în anul 1994

Gabriela Cristea a absolvit în 1993 Liceul de Coregrafie nr 1 din București, ulterior absolvind Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul SNSPA. Apoi a ales să se specializeze în Comunicare neurolingvistică la Facultatea de Sociologie și Comunicare diplomatică pe lângă Ministerul Afacerilor Externe.

A debutat pe micul ecran la TVR, în anul 1994, atunci când a prezentat concursul Eurovision, etapa națională. A urmat un șir lung de colaborări cu diferite posturi de televiziune, iar astăzi Gabriela Cristea este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV.

Sursă foto: Instagram Gabriela Cristea – Antena 1

Citește și:



Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton