Homepage  / Vedete româneşti

Gabriela Cristea a transmis un mesaj tranșant tuturor celor care o critică constant: „Nu toată viața mea e plină de sclipici!”

Gabriela Cristea a transmis un mesaj tranșant tuturor celor care o critică constant: „Nu toată viața mea e plină de sclipici!”
15

de Cristina Țapu,

Gabriela Cristea este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV din România. Atunci când nu se află pe micul ecran, Gabriela Cristea petrece timp cu familia sau răspunde curiozităților venite din partea fanilor. Vedeta le-a dezvăluit că intenționează să facă o schimbare radicală în viața sa. În plus, ea a oferit un răspuns dur celor care o critică constant.

Gabriela Cristea a transmis un mesaj dur tuturor celor care o critică

Gabriela Cristea și Tavi Clonda formează o frumoasă familie și nu se feresc să împărtășească fanilor momentele care au loc la ei acasă. Cu toate acestea, de-a lungul timpului, cuplul a fost supus la critici și vorbe grele din partea unora dintre oameni, care au comentat atât modul în care își cresc copiii, cât și felul în care își gestionează responsabilitățile de zi cu zi.

Gabriela Cristea, despre lupta cu infertilitatea. Ce i-a răspuns Tavi Clonda când i-a oferit posibilitatea să se despartă de eaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

Sătulă să citească tot felul de acuzații și speculații, Gabriela Cristea a decis să ofere un răspuns tranșant tuturor celor care o critică.

Ce frumos este să stai așa pe multe materiale cu paiete. Ați spune că viața mea este doar simplă și liniștită și că nu mi se complică deloc, dar în fiecare zi se întâmplă câte ceva care îmi complică viața și nu toată viața mea e doar o paietă și plină de sclipici.(…)”, a declarat Gabriela Cristea, pe contul personal de Facebook.

Gabriela vrea să facă o schimbare radicală în dieta sa

În plus, Gabriela Cristea a povestit fanilor că intenționează să facă o schimbare radicală în viața sa, una care ține de dietă. Prezentatoarea se gândește din ce în ce mai serios să înceapă să consume cafea, deși până în prezent a fugit de consumul de cofeină.

Mă bate un gând acum. Mă bate gândul să mă apuc de cafea. Voi cum v-ați apucat de cafea? Pentru că eu nu sunt băutoare de cafea și nu am fost niciodată. Problema este că trezitul acesta de la 6 jumate îți aduce multe avantaje în sensul că ai timpul pe care îl ai la dispoziție, dar îți aduce și dezavantaje foarte, foarte mari pentru că pe la 2 așa te ia o nănuță, Doamne! Deci mă ia o nănuță pe la 2 de îmi vine să las tot, să trag mașina pe dreapta, de obicei mă prinde în trafic ora asta, și să mă culc. Deci, să mă apuc de cafea sau nu?”, i-a întrebat Gabriela Cristea pe fani.

Gabriela Cristea a avut un salariu colosal atunci când prezenta „Noră pentru mama”

Gabriela Cristea a fost invitata lui Cătălin Măruță la podcastul pe care aceasta îl moderează. Cei doi au vorbit despre cariera Gabrielei și viața de familie, însă nu au lipist nici întrebările delicate.

Cătălin Măruță a întrebat-o pe Gabriela Cristea dacă este adevărat că în perioada în care lucra la Kanal D prezentând emisiunea „Noră pentru mama” câștiga lunar suma de 20.000 de euro. Gabriela Cristea a zâmbit nostalgic și a confirmat, adăugând că reușise să acumuleze aproximativ un milion de euro în urma respectivei emisiuni.

Sursă foto: Instagram Gabriela Cristea – Antena Stars

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton