Homepage  / Vedete româneşti

Gabriela Cristea revine în băncile școlii la 49 de ani. Ce cursuri va urma la o academie din Spania

Gabriela Cristea revine în băncile școlii la 49 de ani. Ce cursuri va urma la o academie din Spania
11

de Cristina Țapu,

Gabriela Cristea nu necesită nicio introducere suplimentară. Este, fără îndoială, una dintre cele mai familiare și iubite prezentatoare TV din România. La vârsta de 49 de ani, ea se poate mândri cu o familie frumoasă și o carieră remarcabilă în televiziune, însă planurile ei nu se opresc aici. Vedeta are în plan să se înscrie la o academie în Spania. Iată detaliile!

Gabriela Cristea, din nou la școală, la 49 de ani

Gabriela Cristea este pasionată de gătit și adesea obișnuiește să distribuie diferite rețete pe pagina personală de Facebook. Se pare că este determinată să învețe tainele patiseriei, așadar intenționează să se înscrie la o academie din Spania unde va învăța secretele acestei arte gastronomice. Dacă va urma cursurile acestei academii, prezentatoarea va fi departe de familia sa timp de aproximativ o lună.

Gabriela Cristea, șocată de prețurile plătite la mare, într-un parc de distracțiiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

„Am avut o surpriză neplăcută. Am stat de vorbă cu o doamnă chef patiser, care a venit și cu care o să lucrăm împreună. (…) Surpriza a fost că i-am spus ”Doamnă, m-aș duce și eu să fac un curs de patiserie, de gătit” și ea mi-a zis, după ce a stat lângă mine, după ce a văzut cum gătesc: ”Nu cred că ai mai putea să înveți ceva de la cursurile din România, doar dacă te duci pe afară, pentru că n-ai ce să mai înveți mai mult decât știi la momentul ăsta”.

Mi s-a părut neplăcut și negativ pentru că te aștepți să te duci la un curs și să înveți ceva. (…) Mă bate un gând să plec în Spania. Lângă Barcelona, la Sitges, este o academie și organizează cursuri de o lună de zile fix pe zona asta de patiserie”, a dezvăluit Gabriela Cristea, în cadrul emisiunii Xtra Night Show.

Motivul pentru care Gabriela Cristea nu economisește bani

Gabriela Cristea dorește ca fiicele sale să muncească pentru proprii bani și capricii. Deși intenționează să le lase casa moștenire, vedeta nu ia în calcul să le cedeze și un cont bancar cu rezerve considerabile.

Mai mult, deși mulți o îndeamnă, nu dorește să economisească nici pentru bătrânețe. Până când va ajunge la vârsta pensionării intenționează să se bucure pe deplin de banii obținuți călătorind în destinații de poveste și investind în dezvoltarea personală.

Regula pe care Gabriela Cristea și Tavi Clonda o respectă

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au o regulă după care își ghidează relația. Mai exact, nu țipă niciodată unul la celălalt. Artistul spune că micile certuri din cuplu erau mai dese, până în momentul în care a venit pe lume Victoria, fiica lor cea mare.

Tavi Clonda a mai spus că el este cel care cedează primul atunci când intervine o mică discuție în contradictoriu.

Sursă foto: Instagram Gabriela Cristea – Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton