; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Gabriela Cristea

Gabriela Cristea, de urgență la spital cu fiica sa, Victoria. Ce a pățit micuța

09 July 2021

Incident nefericit în familia Gabrielei Cristea, la scurt timp după ce aceasta a ieșit miercuri seară din transmisiunea directă a emisiunii „Mireasa: Urzeala soacrelor', pe care o prezintă la Antena Stars.

Gabriela Cristea a relatat cele întâmplate pe pagina sa de Instagram. Prezentatoarea a dezvăluit că imediat după ce a ajuns de la muncă a trebuit să plece cu fiica sa la urgențe, pentru că micuța Victoria avea febră foarte mare. Cu toate că nu se aștepta, cele două au rămas internate peste noapte:

„Știu că o să-mi spuneți că arăt impecabil și că sunt super machiată, numai că ceea ce nu știți este că machiajul acesta rezistă de aproape 24 de ore pentru că abia acum am ajuns acasă. Am avut o experiență nu tocmai grozavă, ieri după emisiune am venit acasă și Victoria avea febră, 39 cu 9, roșu în gât groaznic, era și răgușită și am luat-o în brațe și am dus-o direct la spital. Am plecat nepregătită pentru că nu mă așteptam să ne interneze 24 de ore, dar ne-am descurcat pentru că cei de acolo au fost super drăguți cu noi și ne-au ajutat cu tot ce am avut nevoie.', a declarat Gabriela Cristea pe Insta Story.

 Vezi galeria foto >

Cum se simte acum fiica Gabrielei Cristea 

După mari emoții, micuța Victoria a răspuns tratamentului administrat, iar a doua zi Gabriela Cristea a reușit să ajungă acasă cu fiica ei, înainte de a pleca iar la locul de muncă:

„Una peste alta, după 24 de ore în care a trebuit să-i punem o linie venoasă, am păcălit-o că i-am pus un fluturaș, și fetele de la pediatrie au fost extraordinar de atente și de delicate și i-au pus o linie venoasă, au hidtratat-o și i-au pus toate medicamentele de care avea nevoie.

Am făcut și aerosoli și nu mai știam ce să inventez ca să fie totul bine.(…) Acum ea doarme, este la ea acasă, ea este foarte fericită că e la ea acasă și noi toți suntem foarte fericiți', a mai adăugat Gabriela Cristea pe InstaStory

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare