Homepage  / Vedete româneşti

Gabriela Cristea, vacanță de coșmar în Grecia. Un musafir nepoftit i-a tulburat concediul: „Mi-a stat inima!”

Gabriela Cristea, vacanță de coșmar în Grecia. Un musafir nepoftit i-a tulburat concediul: „Mi-a stat inima!”
15

de Cristina Țapu,

Gabriela Cristea a trecut prin momente dificile în vacanța petrecută în Corfu, Grecia. Deși se află acolo împreună cu familia, în loc să se bucure de relaxare, prezentatoarea TV s-a confruntat cu situații neașteptate. Recent, prezentatoarea a povestit fanilor despre situația neplăcută cu care s-a confruntat.

Gabriela Cristea, clipe de coșmar în vacanța din Grecia

Gabriela Cristea a dezvăluit fanilor săi că a trecut printr-o experiență extrem de neplăcută. În timpul șederii sale în Grecia, prezentatoarea TV a descoperit un șarpe în vila unde era cazată. Incidentul s-a petrecut seara, în jurul orei 22:00, când s-a întors în locuință, după o zi petrecută la plajă.

gabriela 3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

„Locația unde stăm este absolut fabuloasă, dar aseară ni s-a întâmplat o chestie. Fusesem oarecum avertizați, doar că nu am luat în serios. Ne-am gândit că am mai fost în Grecia și nu ni s-a mai întâmplat niciodată. Când am deschis ușa casei, să intrăm în casă, am găsit un șarpe. Era fix la ușă, înăuntru, în locație.

Vă dați seama, când am deschis ușa și m-am trezit cu șarpele în fața ochilor,mi-a stat inima. Era un pui de șarpe, pentru că cei ajunși la maturitate sunt foarte rari. E doar un șarpe veninos, dar nu trăiește pe unde stau oamenii”, a povestit Gabriela Cristea, pe pagina personală de Facebook.

După această experiență neplăcută, soția lui Tavi Clonda a recunoscut că a început să ia în serios avertizările primite de la gazda vilei în care este cazată. Totodată, vedeta a oferit câteva sfaturi celor care intenționează să viziteze o astfel de zonă din Grecia.

„Am început să iau în serios toate avertizările pe care ni le-a oferit gazda acestei locații și sunt o grămadă de semne care ne spun să avem grijă că totuși viața în natură aici nu este chiar așa cum sunteți voi obișnuiți. Ideal este că în momentul încare vreți să vă încălțați, să luați papucul sau pantoful și să îl scuturați bine. Dacă vreți să vă așezați într-un loc afară, trebuie să luați perna și să o scuturați bine, ca să nu aveți o surpriză neplăcută”, a menționat Gabriela.

Cine o va înlocui pe Gabriela Cristea la cârma emisiunii „Mireasa. Capriciile Iubirii”

Gabriela Cristea se bucură de o vacanță alături de partenerul ei, Tavi Clonda, și cele două fiice ale lor, Iris și Victoria. De această dată, au ales ca destinație exotică insula Corfu, Grecia.

paula-chirila-5Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  11 / 15

Paula Chirilă va prelua moderarea emisiunii „Mireasa. Capriciile Iubirii” de luni până vineri, între orele 19.00 și 21.30, pe Antena Stars, asigurând continuitatea și calitatea show-ului pe perioada absenței Gabrielei Cristea.

„Săptămâna asta Gabi este în vacanță și îi țin eu locul, cum s-a mai întâmplat de câteva ori, ne ajutăm între noi. Este un proiect foarte drag și îmi place foarte mult ce se întâmplă acolo. Îmi place și rolul acesta că vorba aceea am experiență. Am avut o săptămână în care îi țineam locul și Simonei Gherghe și Gabrielei Cristea în aceeași zi. La prânz eram pe Antena 1 și seara pe Antena Stars și după aceea mă duceam și la Xtra Night”, a declarat, pentru CIAO.RO, Paula Chirilă.

Sursă foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton