; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Gabriela cristea

Gabriela Cristea are probleme de sănătate din cauza izolării la domiciliu. Primele declarații

14 May 2020

Perioada de autoizolare nu i-a prins bine Gabrielei Cristea care a mărturisit pentru Antena Stars că a început să sufere de atacuri de panică.

Prezentatoarea a povestit într-un interviu pentru Antena Stars că  a suferit un atac de panică, în momentul în care a vrut să meargă la cumpărături, în locul lui Tavi Clonda, iar experiența a fost una traumatizantă.

„Un semi atac de panică, m-a luat cu amețeală. Am avut așa un moment de anxietate, dar mi-am revenit repede. Am ieșit a doua oară, dar a fost destul de complicat pentru că, na, m-am panicat pentru că nu știam cum stă treaba.’ a spus Gabriela Cristea.

Frica nu a pus însă stăpânire pe ea, Gabriela menționând că a ieșit la plimbare pentru a se putea reacomoda cu normalitatea. 

Între timp, astăzi am ieșit și în oraș, adică în București, că noi stăm în Corbeanca și am văzut că e mult mai ok decât paranoia noastră de acasă. M-am mai liniștit. Totul este ok și sunt convinsă că după 15 lucrurile nu vor fi atât de agresive pe cât par. Oricum, eu cred că cei care au stat până acum în casă vor avea reacții ca cele pe care le-am avut și eu, unii mai profunde, alții mai puțin, dar ideea este să nu dăm toți buluc, cum se zice s-a spart ușa’ și să ieșim cu toții pe stradă.’ a mai spus vedeta pentru Antena Stars.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare