; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Gabriela Cristea   Kanal D

Gabriela Cristea a născut o fetiţă

25 September 2017

Sâmbătă, 23 septembrie, vedeta Kanal D a adus pe lume primul ei copil, o fetiţă, într-o clinică privată din Bucureşti.

 

Emoţionată, proaspăta mămică a declarat pe Facebook, unde a urcat şi 2 poze cu bebeluşa: „Astăzi am trăit cel mai important moment din viaţa noastră. Victoria a venit să ne umple sufletele cu dragoste. Soţul meu este eroul meu şi sunt fericită că e tatăl fiicei noastre'.

Alături de Gabi a fost soţul ei, Tavi Clonda, care, după ce a născut Gabi, a fost să cânte la un eveniment. „Fetele s-au liniştit, tati la cântare! Onorăm toate contractele', a zis el.

Gabi (42 de ani) a intrat în concediu la jumătatea lunii septembrie. În locul ei, la cârma emisiunii „Te vreau lângă mine' de la Kanal D, a rămas Bianca Drăguşanu.

 

„Vreau să vă spun că vă respect și vă iubesc foarte mult, pentru ceea ce sunteți. Îmi doresc că la întorcere să nu vă mai găsesc aici și nu pentru că nu mi-ar face plăcere să va văd, dar într-o altă postură. Cu cineva alături, cu cineva cu care să construiți ceva și dacă va găsesc tot aici, stați liniștiți că vă însor și vă mărit de n-aveți aer', le-a transmis Gabriela Cristea concurenților înainte de a pleca.

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare