Homepage  / Vedete / Vedete străine

Gabriel Soto va fi protagonistul unui remake produs după un serial turcesc. Despre ce este vorba

Gabriel Soto va fi protagonistul unui remake produs după un serial turcesc. Despre ce este vorba

de Redactia Tvmania

Se pare că producțiile mexicane se reinventează în acest an. După ce Televisa a anunțat că filmează deja pentru remake-ul serialului turcesc „Dragoste de contrabandă' (Kara Para Aşk), cu Angelique Boyer în rolul principal, aceeași companie pregătește o nouă producție. 

Potrivit celor de la People en Espanol, la câteva luni după ce a terminat filmările telenovelei „Soltero con hijas”/„Un celibatar învins”, Gabriel Soto va fi protagonistul unui nou remake. Telenovela ar fi o adaptare a poveștii de succes  „Gecenin Kraliçesi, „Regina nopții”, pe care Pro 2 îl va redifuza din 29 mai,  cu Meryem Uzerli și Murat Yıldırım în rolurile principale.

Conform indiciilor pe care Gabriel Soto le oferă pe rețelele de socializare filmările noului proiect ar începe în această vară în Mexic, însă nu a fost aleasă încă și protagonista, cea care îi va fi parteneră lui Soto în noua telenovelă. 

În producția originală, care a avut premiera în țara de origine în 2016, frumoasa Meryem (cea care i-a dat viață sultanei Hurrem în „Suleyman Magnificul’) o joacă pe Selin o tânără pasionată de parfumuri, care locuiește în Franța. Într-o zi, ea îl întâlnește pe Kartal (Murat Yıldırım, „Dragoste şi pedeapsă’, „Asi – Împotriva destinului’), care vine cu afaceri în orașul în care ea locuiește. Cei doi se îndrăgostesc și petrec câteva zile împreună. Kartal îi spune lui Selin că trebuie să se întoarcă în Turcia pentru niște treburi urgente, dar în realitate el pleacă pentru că este căsătorit cu o altă femeie. După câțiva ani cei doi se revăd și își dau seama că încă mai au sentimente unul pentru celălalt.

 

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton