; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Gabriel soto y geraldine bazan 0214

Gabriel Soto și Geraldine Bazan divorțează

28 November 2017

După o perioadă în care presa tabloidă din Mexic a speculat despărțirea celor doi actori de telenovele, Gabriel Soto (42 de ani) a decis ca prin intermediul unui comunicat de presă postat pe rețelele de socializare să anunțe divorțul de Geraldine Bazar (34 de ani) cea cu care o relație de mai bine de 10 ani și care i-a devenit soție în anul 2016.

 

 „Ca urmare a versiunilor care au început să circule și cu dorința de a evita și mai multe speculații mă adresez vouă pentru a lămuri situația actuală a vieții mele personale.

În urmă cu 4 luni am început procesul de despărțire al relației pe care o am de foarte mulți ani cu soția și mama fiicelor mele, Geraldine Bazan.

În ciuda efortului de a trece peste probleme pe parcursul timpului, relația a început să se rupă. Aceste lucruri m-au determinat ca în luna august a acestui an să ajung la această decizie.

Decizia aceasta nu are nici o legătură cu terțe persoane, dar țin să precizez cât de grave au fost consecințele implicării mele în acea poveste pe care am lămurit-o ori de câte ori am avut ocazia și o voi face și acum: NU AM NIMIC DE A FACE.

Procesul este unul dur și dificil pentru ambele părți și doresc să îl tratez cu respect și discreție, grijă și iubire pentru a păstra armonia în viața fiicelor noastre care sunt prioritatea noastră', a scris Gabriel Soto în comunicat.

Zvonurile despărțirii celor doi au apărut după ce actorul a fost implicat în scandalul interminabil dintre Julian Gil și Marjorie de Sousa. În urma acestuia s-a speculat faptul că Gabriel ar fi tatăl micuțului Matias, fiul lui Julian și al lui Marjorie. Infidelitatea lui Gabriel dar și scandalul acesta se pare că ar fi motivul care a rupt definitiv relația dintre Gabriel și Geraldine Bazar.

 

Cei doi sunt împreună de mai bine de zece ani și au două fiice.  

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare