; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Gabriel Soto s-a despărţit de Geraldine Bazán

04 May 2012

Gabriel Soto (pe care îl puteţi vedea la Acasă în telenovela Forţa destinului') a decis să pună punct relaţiei cu actriţa şi cântăreaţa Geraldine Bazán (29 de ani).

Cei doi nu se mai înţeleg de trei luni, iar surse apropiate spun că mărul discordiei ar fi actriţa Zuria Vega, partenera lui Gabriel din telenovela Un refugio para el amor'. În presa mexicană au circulat în ultima perioadă tot felul de ştiri conform cărora Zuria şi Gabriel ar avea o idilă.

Geraldine şi Gabriel nu au vrut să dea prea multe amănunte despre despărţie pentru a o proteja pe fetiţa lor Elisa în vârstă de trei ani. Totuşi Gabriel (37 de ani) a vrut să dezmintă zvonurile că s-ar iubi cu Zuria Vega.

E neadevărat tot ce se spune. Sunt numai bârfe ale unor oameni care primesc bani să spună asta. Nu au nici un fel de probe', a zis el, citat de peopleenespanol.com.

De-a lungul relaţiei lor, care durează de câţiva ani, Geraldine şi-a apărat partenerul de fiecare dată când aceasta a fost implicat într-un scandal, ca de exemplu cel de anul trecut, când actorul a fost acuzat că ar avea o aventură cu un bărbat.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare