; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Gabriel soto

Gabriel Soto nu-și dorește copii, nici căsătorie cu Irina Baeva

06 July 2020

Invitat în cadrul unui interviu, Gabriel Soto a făcut dezvăluiri impresionante despre relația pe care o are cu Irina Baeva. 

Deși mărturisește că este îndrăgostit până peste cap, actorul nu plănuiește în viitorul apropiat să se însoare sau să aibă copii cu partenera sa. 

“Nu este necesar să spun că nu voi încerca. Sunt fericit alături de partenera mea, sunt extrem de îndrăgostit și cine știe, să vadem ce se va întâmpla în viitor”, a spus actorul din „Inima nu cere voie'. Conform declarațiilor cei doi nu se grăbesc și se bucură de viața lor în cuplu.

Când a venit vorba de copii, Gabriel Soto a spus că se bucură de fiicele sale Elissa și Miranda, pe care le are alături de fosta sa soție, Geraldine Bazan. Nu ar exclude posibilitatea să mai aibă unul, însă în mod cert nu în viitorul apropiat. 

„Dacă s-ar ivi situația aș mai face încă unul, dar nu mai mulți, le am deja pe cele două fiice ale mele, Elissa și Miranda care sunt prințesele mele, le iubesc din toată inima, mă topesc după ele, dacă viața mi-ar mai oferi încă un copil, poate mă avânt', a mai declarat Soto.

Gabriel Soto se pregătește să înceapă filmările remake-ului serialului turcesc „Regina nopții'. Pe acesta îl puteți urmări în prezent la Pro 2 în telenovela „Inima nu cere voie', în fiecare zi de la ora 18.00. 

 

 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare