Homepage  / Vedete / Vedete străine

Gabriel Soto, anunț neașteptat despre cariera sa! Ce a decis celebrul actor de telenovele

Gabriel Soto, anunț neașteptat despre cariera sa! Ce a decis celebrul actor de telenovele
6

de Redactia Tvmania

Gabriel Soto a făcut recent un anunț important despre cariera sa. Ce se va întâmpla în perioada următoare cu celebrul actor de telenovele.

Îl cunoaștem din nenumărate producții mexicane precum „Nu te-am uitat”, „Inima nu cere voie” sau „Un celibatar învins”, enumerându-le pe cele mai recente. Joacă de 27 de ani în telenovele și a devenit recunoscut la nivel internațional. De atuncim Gabriel Soto a fost nelipsit de pe micile ecrane din Mexic, fie prin intermediul carierei sale, fie prin numeroasele știri legate de viața sa personală, mai ales de când formează un cuplu cu Irina Baeva.

Cu toate astea, anul acesta este unul delicat pentru cariera profesională a actorului! Iată de ce!

Gabriel Soto, anunț neașteptat despre cariera sa

Starea de sănătate a lui Gabriel Soto nu este tocmai bună. Din acest motiv, pentru a evita o intervenție chirurgicală, actorul a decis să ia o pauză.

Decizia a venit după ce, din cauza angajamentelor sale profesionale, a fost copleșit și acum consideră esențial să acorde prioritate bunăstării sale.

„Am două hernii la nivelul a două discuri cervicale. Trec printr-un proces de tratament cu medicamente și multe altele pentru a evita o intervenție chirurgicală”, a menționat Soto în cadrul emisiunii americane de televiziune „El gordo y la flaca“.

gabriel-soto-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Gabriel Soto dezvăluie că „nu este ușor”

„Să spunem că nu este ușor, am toată încrederea că voi trece peste asta și sper că, cu ajutorul medicamentelor și a tratamentului pe care îl urmez, voi reveni în curând și îmi voi relua activitățile”.

Soto afirmă că a fost complet dedicat muncii sale și trebuie să gestioneze consecințele în cea mai bună modalitate. Astfel, perioada de retragere temporară va dura câteva luni.

„Nu am avut vacanță nici de Crăciun, nici de Anul Nou sau altceva, așa că acum chiar am nevoie să mă dedic mie însumi, sănătății mele în primul rând. Acum trebuie să mă ocup de tot ceea ce implică viața mea. Chiar am nevoie de câteva luni de odihnă, mă voi întoarce curând; voi lua o pauză nu pentru că vreau, ci pentru că corpul meu îmi cere asta, sănătatea mea este afectată”.

Poate că în viitor, Gabriel Soto va oferi mai multe detalii despre destinația în care va petrece o vacanță, dacă se întâmplă așa, sau despre ceea ce intenționează să facă în timpul anunțatei sale pauze.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton