; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Not my son Garko

Gabriel Garko revine pe micile ecrane într-un serial difuzat de TVR 2: „În apărarea fiului”

17 February 2021

Gabriel Garko revine la TVR 2 în luna februarie cu serialul  „În apărarea fiului' (NON E STATO MIO FIGLIO) . Din 17 februarie, în fiecare miercuri şi joi, de la ora 21.10,  vă puteţi delecta cu un serial de mare succes ce aduce actori valoroși, dar şi un scenariu cu acţiune, mister, poveşti de dragoste şi răsturnări spectaculoase de situaţie.

 

Realizat în 2016, în regia lui Luigi Parisi și Alessio Inturri, „În apărarea fiului” (NON E STATO MIO FIGLIO – Italia, 2016) se bucură de ingredientele unei producţii de succes: acţiune, mister, poveşti de dragoste şi răsturnări spectaculoase de situaţie. Pe lângă actorul italian Gabriel Garko, distribuţia reuneşte şi alte staruri cunoscute şi apreciate: Stefania Sandrelli, Adua Del Vesco şi Eric Roberts.

De data aceasta, Gabriel Garko – care și-a șocat fanii pe finalul anului 2020 cu o veste referitoare la viața sa privată – va intra în pielea lui Andrea Geraldi, un bărbat care provine dintr-o familie influentă şi înstărită dintr-un orăş italienesc. În urma morţii capului familiei Geraldi, văduva acestuia, Anna Geraldi (Stefania Sandrelli) preia conducerea afacerii familiei, o fabrică de paste, alături de copiii ei: Andrea (Gabriel Garko), Magda (Aurore Erguy) şi Roberto (Massimiliano Morra). Viaţa liniştită şi fericită a familiei ia o turnură dramatică după ce Barbara, fiica Magdei, se sinucide chiar în timpul aniversării bunicii ei, Anna. Toate informațiile adunate de autorități dezvăluie un complot în care corupția se amestecă cu invidia, prostituția, dragostea și relațiile incestuoase. Un personaj din umbră manipulează evenimentele pentru a provoca ruina întregii familii, iar dovezile false îl indică vinovat pe Andrea, unchiul Barbarei.
Împărțit în opt episoade, intriga serialului „În apărarea fiului' va dovedi nevinovăția lui Andre sau tragedia va arunca pentru totdeauna o umbră întunecată asupra familiei Geraldi?

Cunoscut şi iubit de publicul din România, starul Gabriel Garko (46 de ani) a jucat în apreciate producţii italiene care s-au bucurat de succes la TVR 2: „Onoare şi respect', „Păcatul şi ruşinea' şi „Rudolf Valentino'. Pentru fanii săi din România, actorul italian a urcat pe scena Festivalului Internaţional Cerbul de Aur în 2017, ca invitat special.

Despre cele mai dificile momente din cariera sa, Gabriel Garko spunea: „Au fost mai multe. Iniţial când am început această meserie, nu ştiam ce să fac, unde se mai duc, trebuia să strâng bani ca să mă duc la Roma şi, apoi, pe măsură ce înaintam, treapta devenea tot mai înaltă, deci era tot mai greu să trec peste ea.  Astăzi îţi spun că au fost multe momente dificile, pe care a trebuit să le depăşesc, pentru că, devenind tot mai celebru, sunt mulţi cei care te caută, aşadar sunt momente în care trebuie să spui „nu', iar aceste refuzuri te apasă un pic”.

Producția a mai fost difuzată tot de TVR 2 în anul 2019.

 

 
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare