; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Non e stato il figlio31

Gabriel Garko revine la TVR 2, din 19 ianuarie, cu serialul „Fiul meu nu e vinovat!”

08 January 2019

Starul italian Gabriel Garko (46 de ani), pe care l-aţi văzut în „Onoare şi respect' şi „Păcatul şi ruşinea', se întoarce la TVR 2, din 19 ianuarie, de la 22.20, într-un nou serial, Fiul meu nu e vinovat!' („Non è stato mio figlio'). Producţia are 8 episoade şi a fost difuzată în ţara de origine în 2016, iar din distribuţia ei mai fac parte şi alţi actori cunoscuţi precum Stefania Sandrelli, Adua Del Vesco şi Eric Roberts.

 

De data aceasta, Gabriel va intra în pielea lui Andrea Geraldi, un bărbat care provine dintr-o familie influentă dintr-un orăşel italienesc. În urma morţii capului familiei Geraldi, văduva acestuia, Anna Geraldi (Stefania Sandrelli) preia conducerea unei fabrici de paste, alături de copiii ei: Andrea, Magda (Aurore Erguy) şi Roberto (Massimiliano Morra). Viaţa acestei familii ia o turnură dramatică după ce Barbara, fiica Magdei, se sinucide. Anna Geraldi începe o investigaţie pe cont propriu dorind să afle motivele care au condus la misterioasa sinucidere. Între timp, Andrea se îndrăgosteşte de dansatoarea localului Bimbastar, Nunzia (Adua Del Vesco), însă fericirea sa va fi umbrită din nou.

 

Gabriel Garko nu este implicat în prezent în niciun proiect tv, actorul începând anul cu o vacanţă în Tenerife, Spania, în care s-a relaxat la plajă, etalându-şi noul său look (s-a tuns scurt şi şi-a lăsat barbă). Vedeți imagini cu schimbarea sa de look în galeria foto de mai jos. 

 

 Vezi galeria foto >

 

La filmările serialului „Fiul meu nu e vinovat!' (care va fi difuzat de TVR 2 în fiecare sâmbătă), Garko s-a îndrăgostit de colega sa, mai tânăra Adua Del Vesco. Cei doi s-au despărţit la sfârşitul toamnei trecute, după doi ani de relaţie.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare