; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Foto Garko 1bis

N-a mai putut trăi în minciună: actorul Gabriel Garko a mărturisit că e homosexual

18 November 2020

N-a mai putut trăi în minciună: actorul Gabriel Garko a mărturisit că e homosexual în cadrul unui interviu acordat în exclusivitate emisiunii italiene „Verissimo'. 

Pandemia l-a determinat pe actorul din serialul „Onoare și respect', difuzat și la noi în trecut de TVR 2, să își dea măștile jos. Gabriel Garko și-a luat o piatră de pe suflet și a vorbit deschis lumii întregi despre orientările sale sexuale.

„Prima mea relaţie adevărată a fost cu un bărbat pe nume Riccardo. Am fost împreună 11 ani', şi-a început Gabriel Garko confesiunea în cadrul emisiunii „Verissimo' și citat de site-ul solodonna.it

„Eu şi Riccardo trăiam împreună, dar în afară prezentam o minciună. Când veneau prietenii la cină pe la mine, la sfârşitul serii el se prefăcea că pleacă acasă. Apoi, după ce toţi prietenii plecau şi ei, el se întorcea la mine. Iar când plecam în vacanţe, mereu eram într-un grup mai mare de prieteni, niciodată doar noi doi', a continuat actorul. 

Acesta a continuat precizând că profesia pe care o are l-a determinat să tacă, deși familia sa cunoștea adevărul, Gabriel a preferat să se prefacă în fața lumii pentru a primi roluri. 

„În ultimii trei ani și jumătate acum, fiind departe de platourile de filmare, am avut șansa să rămân în pielea mea. Mi-am dat seama că nu mă mai simt bine și, prin urmare, trebuie să ies din acestă minciună/ Am fost tot timpul la filmări atât de mult timp, încât am ajuns să mă identific cu bărbaţii cuceritori pe care îi interpretam. Asta cu atât mai mult cu cât, dacă ai orientarea mea sexuală, nu poţi face acest job. Sistemul îţi cere să fii heterosexual, iar tu trebuie să te prefaci. La început, am luat totul ca pe un joc. Dar tot jucându-mă, m-am trezit blocat într-o maşinărie care îmi dicta mişcările şi jocul nu a mai fost atât de amuzant. Dar acum a venit momentul să-mi dau masca jos. De când nu am mai filmat, am revenit cu adevărat în propria piele şi m-am îndepărtat de rolul de sex simbol pe care îl cereau sistemul şi societatea de la mine. Mi-am dat seama că nu îmi era bine prefăcându-mă şi că trebuie să mărturisesc adevărul.  Părinţii şi surorile mele nu m-au judecat niciodată pentru alegerile mele, întotdeauna m-au protejat şi au ascuns acest lucru în faţa celorlalţi. Toţi cei de-acasă au ştiut asta despre mine înainte ca eu să devin actor. Apoi, am fost convins că, dacă mi-aş declara deschis orientarea sexuală, nu aş mai primi roluri. Am intrat într-un cerc vicios. Mă gândeam şi că publicul se va simţi păcălit dacă ar afla asta. Dar primul păcălit am fost eu”. 

Tot de ochii lumii Gabriel Garko a avut o relație și cu actrița Eva Grimaldi. Relația a durat vreme de 8 ani de zile. Dezvăluirile sale s-au încheiat mărturisind că în prezent iubește pe cineva: 

„Am fost cu Eva vreme de 8 ani. Eram un cuplu, dar tot ce lipsea între noi era sexul. Ne ajutam şi ne susţineam reciproc. Am iubit-o mult, dar nu aşa cum îşi imaginează lumea. Acum, însă, sunt cu un alt bărbat, cu care mă înţeleg foarte bine. E o poveste la început', a declarat actorul.

 

Gabriel Garko este cunoscut publicului din România mai ales din serialul „Onoare şi respect'. Actorul a fost și în România în 2018 când a prezentat  serile de concurs şi Gala Festivalului Cerbul de Aur, alături de Iulia Vântur. 

Deţinător al titlului de Mister Italia, Gabriel Garko are o lungă experienţă în cinematografie, debutând în anul 1995, când a avut şi prima apariție într-o telenovelă. Au urmat rolurile din „O femeie pe fugă’ (1996), „Lord of the City’ (1996), „Black Angel’ (1998), „Snake Bite’ (1999) și „Villa Ada’ (2000). A mai jucat și în miniseria „Trei stele’ (1999) și „Eyes Poison Green’ (2001). Gabriel Garko a avut roluri și pe marile ecrane. A jucat în „Paparazzi’ (1998), „Le fate ignoranti’ (2001), „Senso 45′ (2002), „Callas Forever’ (2002), „Una moglie bellissima’ (2007), „Aspettando il sole’ (2008). Cel mai mare succes l-a înregistrat însă cu rolul din serialul „Lonore e il rispetto’ (Onoare și respect), în 2006, care l-a propulsat în prima linie a actorilor italieni.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare