; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Gabriel Duţu se însoară din nou. În realitate!

15 April 2011

gabriel-dutu-teaser-tv-satelitActorul Gabriel Tudor interpretează un bărbat râvnit de multe femei în „Narcisa sălbatică', pe avocatul văduv Tudor Preda. Nu doar personajul jucat de el este înconjurat de femei: actorul este un adevărat cuceritor. Gabriel Tudor urmează să se însoare pentru a treia oară, a dezvăluit el în revista TV Satelit ce apare pe piaţă sâmbătă, 16 aprilie!

Actorul a fost căsătorit de două ori, iar acum are o nouă relaţie. Dacă în telenovelă are trei copii, în viaţa reală are doi, un băiat, Orlando, dintr-o primă căsnicie şi o fetiţă, Nicole, cu actuala iubită, Adriana.

Gabriel Duţu a cerut-o de nevastă pe iubita sa, Adriana, şi urmează, să se însoare, în curând, pentru a treia oară.

„Dacă nu îmi plăcea viaţa de familie, nu mă căsătoream de atâtea ori. Fiecare căsătorie a fost pentru mine un pas făcut în ideea ca va fi definitiv. Însă aşa a fost să fie. Nimeni nu trebuie să chinuie pe nimeni, fiecare are dreptul să fie fericit. Prin urmare, oamenii nu sunt obligaţi să stea împreună doar pentru că societatea îi aprobă sau dezaprobă sau pentru că oamenii au acumulat bunuri materiale. Eu nu mi-am refuzat mie dreptul de a fi fericit şi nici femeilor de lângă mine', spune actorul.

Protagonistul din Narcisa sălbatică' a povestit, în revista TV Satelit', şi ce planuri are după terminarea telenovelei. Revista care apare pe piaţă sâmbătă, 16 aprilie, le oferă cititorilor şi un supliment culinar gratuit de Paşte.

coperta TVS 8supliment

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare